Online marketing

Opvallen in een online wereld.

Na een uitgebreide analyse van jouw bedrijf en behoeftes, zetten we sterke online campagnes op. Van copywriting en online advertenties, tot beheer van social media en opstellen van e-mailcampagnes.

"Gerichte online marketing en juiste content zorgen ervoor dat je website, product of dienst, zijn doelpubliek bereikt."

Contacteer ons

Interessante cases

Optiek Jo heeft het beste voor ogen

In 27 jaar tijd groeide Optiek Jo uit tot één van de meest innovatieve optiekzaken van het land met als steevaste missie mensen helpen aan een comfortabele kijkervaring. [...]

Lees verder...

Lees meer

Energieke communicatie voor Advenso

Advenso is gespecialiseerd in hernieuwbare energie in de vorm van onder andere zonnepanelen. [...]

Lees verder...

Lees meer

We denken mee met PERSONA ACCOUNTANTS

Ken je PERSONA ACCOUNTANTS al? Het bedrijf uit Roeselare zorgt voor een aangepaste begeleiding voor bedrijven op vlak van accountancy, fiscaliteit en juridisch advies. [...]

Lees verder...

Lees meer

Inzetten op een sterke online aanwezigheid is noodzakelijk. De doelstellingen zijn heel uiteenlopend: meer naamsbekendheid, een sterkere band met jouw klanten, een stijging van het aantal bezoekers naar je website en/of verkopen & leads genereren.

Meer dan ooit wordt online marketing gestuurd door data. Met deze data kunnen we de juiste boodschap naar de juiste mensen op het juiste moment communiceren. We kunnen met andere woorden jouw doelgroep bereiken en deze mensen naar jouw bedrijf lokken.

Hoe doen we dit? Via onder andere socialmediabeheer, online advertenties, e-mailings, …

Enkele fiere klanten