Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Communicatie met een knipoog van de warmste elektrofamilie

Elektro Bossuyt is een elektrozaak die zich zowel richt naar professionals als particulieren. De kwaliteit van hun producten en service, daar valt niet over te twijfelen. Echter zocht én vond Elektro Bossuyt ondersteuning op vlak van creatieve communicatie zodat ze meer klanten en een jonger publiek kunnen aantrekken én hun huidige klanten meer beleving kunnen aanbieden.

Onze oplossing

Na de brainstormsessies met de klant kwamen we al snel tot de conclusie dat Elektro Bossuyt echt een fantastische familiezaak is waar een goeie sfeer heerst en klanten zich welkom voelen. Dat willen wij dan ook graag benadrukken met de baseline “De warmste elektrofamilie”. Daarnaast zag ook “Peetie” het licht, een sympathieke mascotte die nu ook deel uitmaakt van de Elektro Bossuyt familie en in alle communicatie een rolletje krijgt.

Warme acties voor de klanten

Om extra beleving te creëren in de winkel en nieuwe klanten aan te trekken, werden al heel wat leuke acties opgezet. Zo was er niet alleen de kerstactie waarbij iedere klant gratis kerstsokken ontving bij zijn aankoop, ook de tell a friend actie werd gelanceerd waarbij je niet enkel zelf extra korting krijgt bij je volgende aankoop maar ook jouw vriend(in) met een voucher kan verwennen. Bij de lente-actie, waarbij iedere klant bij aankoop van nieuwe buitenverlichting een mooie handdoek krijgt, is het gegarandeerd “Peetie” die alle aandacht steelt met zijn hippe zwembroek en handboek van Elektro Bossuyt.

Crazy fridays om u tegen te zeggen

Voor de professionele klanten wordt iedere maand een “Crazy Friday” georganiseerd. Elke laatste vrijdag van de maand kunnen de professionals genieten van extra kortingen, een winactie en verwennerijen. Wij zorgen dat de vakmannen in de buurt op de hoogte gebracht worden via mailings, social media en affiches in de winkel. Elektro Bossuyt zorgt voor lekkere koffie, ontbijtkoeken, sterke producten en een leuke wedstrijdprijs!

Een plezier om in te werken én te fietsen

DENK! creeërde leuke designs voor de werkkledij van Elektro Bossuyt. De designs, met vaak een knipoog naar de klant, zorgen voor extra beleving in de winkel. Naast de werkkledij pakten we ook de wielerkledij van het ploegje dat Elektro Bossuyt sponsort aan, ook hier kon een kwinkslag niet ontbreken.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?