Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Communicatie met een knipoog van de warmste elektrofamilie

Elektro Bossuyt heet zowel professionals als particulieren welkom voor kwalitatieve elektroproducten en een sterke service. Maar nieuwe klanten en een jonger publiek aanspreken was voor de elektrozaak niet evident. In ons vond het familiebedrijf een sterke partner die hen ondersteunt op vlak van creatieve marketing. Het doel: nieuwe klanten aanspreken en het huidige cliënteel een betere beleving aanbieden.

Onze oplossing

De familiale waarden kwamen in de brainstormsessies meteen bovendrijven. Bij Elektro Bossuyt zit de sfeer meer dan goed en voelen klanten zich écht welkom. De nieuwe baseline ‘De warmste elektrofamilie’ straalt diezelfde vibe uit. Peetie, de immer sympathieke mascotte, prijkt op alle communicatie en is intussen ook een volwaardig lid van de familie.

De toekomst kleurt groen

Duurzaamheid zit verweven in alles wat Elektro Bossuyt doet. Van duurzame materialen tot advies over energiezuinige oplossingen, als warmste elektrofamilie draagt Elektro Bossuyt de wereld een warm hart toe! Om hun duurzame aanpak extra in de verf te zetten, creëerden we een brochure, foldermap en een aantal sprekende visuals. 

Informatieve website met funfactor

We gaven de website van Elektro Bossuyt niet alleen een frisse look, ook qua informatiegehalte zit het nu meer dan goed. Zowel particulieren als professionals vinden er informatie over de verschillende producten en mogelijkheden. Daarnaast is er ook ruimte voor het familiale karakter en de duurzame aanpak. Alles onder het toeziend oog van Peetie natuurlijk!

Crazy Fridays voor professionals

Eén keer per maand doet Elektro Bossuyt eens lekker zot. Op Crazy Friday genieten professionals dan van extra kortingen, een winactie of verwennerijen. Mailings, social media, affiches in de winkel, … wees maar zeker dat vakmensen uit de buurt op de hoogte zijn van de komende Crazy Friday! Wij zorgen voor creatieve communicatie, Elektro Bossuyt voor een warm onthaal en een leuke wedstrijdprijs!

Creatieve acties voor particulieren

De afgelopen jaren zetten we heel wat toffe acties op om klanten naar de winkel te lokken. Wat dacht je van Powersokken als kerstcadeau? In de lente kreeg je bij aankoop van outdoorverlichting een toffe handdoek cadeau. Ideaal om te relaxen in de tuin! Daarnaast was er een bring-a-friendactie waarbij jij én een vriend van korting konden genieten. Ook de kids werden niet vergeten met een leuke kleurplaatactie … Peetie kreeg soms wel een heel unieke look!

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?