Webontwikkeling

Web-
ontwikkeling

Een website en/of webshop die werkt voor jou.

Wij vertrekken vanuit het standpunt van jouw klant. Wat heeft hij nodig en wat zoekt hij? Op basis daarvan zetten we sterke websites en webshops op.

"Met een website zet je je bedrijf online in de etalage. Zorg voor een website die doelgericht, leesbaar en toegankelijk is."

Contacteer ons

Interessante cases

Interne communicatie wordt kinderspel voor Alltech

Alltech is een internationaal bedrijf dat in de top tien dierengezondheids- en voedingsindustrie wereldwijd zit. [...]

Lees verder...

Lees meer

Sterk staaltje showcase voor bronsgieterij Art Casting

Art Casting is één van de grootste kunstgieterijen in Europa. [...]

Lees verder...

Lees meer

Optiek Jo heeft het beste voor ogen

In 27 jaar tijd groeide Optiek Jo uit tot één van de meest innovatieve optiekzaken van het land met als steevaste missie mensen helpen aan een comfortabele kijkervaring. [...]

Lees verder...

Lees meer

Er bestaat geen twijfel meer over: elk bedrijf heeft een website nodig. Het is de eerste plaats waar jouw (potentiële) klanten mee in contact komen tijdens hun online zoektocht naar de diensten die je aanbiedt.

Verkoop je producten? Dan is een webshop zeker iets voor jou! Maar liefst 76% van de Belgische consumenten koopt producten online, een kans die je zeker niet mag missen.

Het is cruciaal dat jouw website of webshop professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Een extra kanaal die 24/7 bezig is met het informeren en overtuigen van jouw (potentiële) klanten.

Bij DENK! geloven we rotsvast dat een website en webshop in de eerste plaats functioneel moet zijn. We plaatsen onszelf in de schoenen van jouw doelgroep en zorgen dat de drempel voor hen zo laag mogelijk blijft.
Usability, responsive design, heldere technische opbouw, mooie grafische vormgeving … voor ons team van designers en developers zijn het geen vereisten maar vanzelfsprekendheden.

Ons
webontwikkeling
aanbod

Enkele fiere klanten