Webontwikkeling

Web-
ontwikkeling

Een website en/of webshop die werkt voor jou.

Wij vertrekken vanuit het standpunt van jouw klant. Wat heeft hij nodig en wat zoekt hij? Op basis daarvan zetten we sterke websites en webshops op.

"Met een website zet je je bedrijf online in de etalage. Zorg voor een website die doelgericht, leesbaar en toegankelijk is."

Contacteer ons

Interessante cases

Interne communicatie wordt kinderspel voor Alltech

De Belgische vestiging van Alltech behoort tot de top 3 van de 77 productiesites van Alltech wereldwijd. Een bedrijf van dat kaliber heeft een interne communicatiestrategie nodig die 100% on point is. Om hun interne communicatie te optimaliseren, klopten ze aan bij DENK!. [...]

Lees verder…

Lees meer

Sterk staaltje showcase voor bronsgieterij Art Casting

Om de maturiteit en expertise van Art Casting goed naar voren te brengen creëerden we een showcase website. Op de vernieuwde site worden zowel projecten, technieken als kunstenaars in de verf gezet. [...]

Lees verder…

Lees meer

Optiek Jo heeft het beste voor ogen

Creatieve acties, doelgerichte online campagnes, aantrekkelijke folders, leuke cartoons, wervende video's en de online Polatest, met de hulp van DENK! krijgt Optiek Jo al sinds 2015 een klare kijk op zijn marketing. [...]

Lees verder…

Lees meer

Er bestaat geen twijfel meer over: elk bedrijf heeft een website nodig. Het is de eerste plaats waar jouw (potentiële) klanten mee in contact komen tijdens hun online zoektocht naar de diensten die je aanbiedt.

Verkoop je producten? Dan is een webshop zeker iets voor jou! Maar liefst 76% van de Belgische consumenten koopt producten online, een kans die je zeker niet mag missen.

Het is cruciaal dat jouw website of webshop professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Een extra kanaal die 24/7 bezig is met het informeren en overtuigen van jouw (potentiële) klanten.

Bij DENK! geloven we rotsvast dat een website en webshop in de eerste plaats functioneel moet zijn. We plaatsen onszelf in de schoenen van jouw doelgroep en zorgen dat de drempel voor hen zo laag mogelijk blijft.
Usability, responsive design, heldere technische opbouw, mooie grafische vormgeving … voor ons team van designers en developers zijn het geen vereisten maar vanzelfsprekendheden.

Ons
webontwikkeling
aanbod

Enkele fiere klanten