Webontwikkeling

Web-
ontwikkeling

Een website en/of webshop die werkt voor jou.

Wij vertrekken vanuit het standpunt van jouw klant. Wat heeft hij nodig en wat zoekt hij? Op basis daarvan zetten we sterke websites en webshops op.

Vertel ons hoe jouw ideale website eruitziet

"Met een website zet je je bedrijf online in de etalage. Zorg voor een website die doelgericht, leesbaar en toegankelijk is."

Contacteer ons

Interessante cases

De communicatie van Het Syndichuis, vast goed en zonder zorgen

DENK! zorgde voor een strakke, frisse branding die de sterke punten van het kantoor benadrukt. De website staken we in het nieuw, net als de gevel van hun kantoor. [...]

Lees verder…

Lees meer

Leningcomfort, dat is lenen zonder zorgen bij Geert Dehaese

We ontwikkelden de brand "Leningcomfort" en de slogan "Lenen zonder zorgen, dat doe je bij Geert Dehaese!". Daarmee gingen we aan de slag, we maakten de huisstijl op en zorgden voor een aantrekkelijke folder en offertemap. Ook de website en belettering pakten we aan... [...]

Lees verder…

Lees meer

Innovatie in de pijplijn bij Indinox

We staken de website van Indinox volledig in het nieuw. We fristen het logo op en kozen voor een spitante slogan. “Innovatie in de pijplijn” is Indinox op het lijf geschreven. De slogan trokken we ook door in de employer branding campagne. [...]

Lees verder…

Lees meer

Er bestaat geen twijfel meer over: elk bedrijf heeft een website nodig. Het is de eerste plaats waar jouw (potentiële) klanten mee in contact komen tijdens hun online zoektocht naar de diensten die je aanbiedt.

Verkoop je producten? Dan is een webshop zeker iets voor jou! Maar liefst 76% van de Belgische consumenten koopt producten online, een kans die je zeker niet mag missen.

Het is cruciaal dat jouw website of webshop professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Een extra kanaal die 24/7 bezig is met het informeren en overtuigen van jouw (potentiële) klanten.

Bij DENK! geloven we rotsvast dat een website en webshop in de eerste plaats functioneel moet zijn. We plaatsen onszelf in de schoenen van jouw doelgroep en zorgen dat de drempel voor hen zo laag mogelijk blijft.
Usability, responsive design, heldere technische opbouw, mooie grafische vormgeving … voor ons team van designers en developers zijn het geen vereisten maar vanzelfsprekendheden.

Ons
webontwikkeling
aanbod

Enkele fiere klanten