Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Leningcomfort, dat is lenen zonder zorgen bij Geert Dehaese

Al meer dan 30 jaar begeleidt Geert Dehaese klanten om de meest geschikte leningen, verzekeringen en beleggingen te vinden. Particulieren, zelfstandigen en KMO’s: ze kunnen allemaal bij Geert terecht. Eind 2020 besliste Hypotheekwinkel om de samenwerking met zijn onafhankelijke makelaars, waaronder Geert, stop te zetten. Geert had dus nood aan een nieuwe branding om zijn diensten mbt leningen op een sterke manier verder te zetten.

Onze oplossing

Geert is een krak in zijn vak, dus aan de kwaliteit van zijn diensten moesten we geenzins sleutelen. Enkel de verpakking en het verhaal moesten aangepakt worden, zodat in 1 oogopslag duidelijk werd waar Geert en zijn kantoor voor staan: comfort, ontzorging en de beste lening voor iedere klant.

We ontwikkelden de brand “Leningcomfort” en de slogan “Lenen zonder zorgen, dat doe je bij Geert Dehaese!”. Daarmee gingen we aan de slag, we maakten de huisstijl op en zorgden voor een aantrekkelijke folder en offertemap.

Een primeur voor de trouwe klanten

Natuurlijk werden Geert zijn trouwe klanten als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe branding. Tevreden klanten zijn immers de beste ambassadors voor je merk. Alle klanten kregen een mooie kaart toegestuurd met een begeleidende brief. Zo konden ze in primeur kennismaken met het nieuwe logo en met Geert als sympathieke cartoonfiguur.

Opvallen in het straatbeeld, dat doet Geert Dehaese!

Geert zijn kantoor werd in een volledig nieuw jasje gestoken. Het kantoor ligt op een hoek, vlak in het centrum van Sijsele waar er veel passage is. Met de nieuwe belettering valt het kantoor enorm op en Geert kreeg er al heel veel toffe reacties op. Iedereen stapt gegarandeerd met een fijn gevoel het kantoor binnen en komt met een nog beter gevoel buiten.

“Ik heb al veel toffe reacties gekregen op mijn nieuwe branding. Bedankt voor de vlotte en fijne samenwerking!”

Geert Dehaese, zaakvoerder Leningcomfort

Maak je afspraak online

Uiteraard kon een sterke, online aanwezigheid niet ontbreken! Leningcomfort kreeg een aantrekkelijk online visitekaartje waarop direct duidelijk wordt waarom je voor een lening op Leningcomfort moet rekenen. Bovendien kan je gemakkelijk online een afspraak plannen, zo word je snel geholpen en kan je jouw dromen waarmaken dankzij de beste lening! Neem zeker eens een kijkje op: www.leningcomfort.be!

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?