Grafisch ontwerp

Sterke vormen, kleuren en beelden voor jouw merk.

DENK! creëert logo’s, foto’s, mascottes, drukwerk, folders, infographics en campagnebeelden die in het oog springen. Ook voor offline advertenties en outdoor visibiliteit ben je bij ons aan het goede adres.

"Het is niet omdat digitale tools ons om de oren vliegen, dat een folder of brochure niet meer werkt. Integendeel, het is de ideale manier om iets na te laten bij de klant."

Contacteer ons

Interessante cases

Energieke communicatie voor Advenso

Om het bedrijf op de kaart te zetten, hanteerden we een crossmediale aanpak. Met een nieuwe huisstijl die doorgetrokken wordt in al het drukwerk, de nieuwe website en de sociale media, creëren we een duidelijk verhaal. [...]

Lees verder…

Lees meer

SiVi, een school met passie voor talent

De huisstijl en het logo van SiVi kregen een fris en kleurrijk, nieuw jasje. Ieder talent staat voor een opleidingsrichting en die talenten kregen binnen de huisstijl en infobrochure een kleur toegekend zodat leerlingen letterlijk kleur kunnen bekennen. [...]

Lees verder…

Lees meer

In zee met CSP Zeebrugge

DENK! verzorgde het nieuwe logo, de nieuwe website, de fotografie én de videocreatie voor CSP Zeebrugge van de COSCO Shipping Group. Alle online en offline tools kregen de herkenbare eigenheid van CSP Zeebrugge, maar met respect voor de huisstijl van het moederbedrijf. [...]

Lees verder…

Lees meer

Sluit even de ogen en denk aan Apple, Coca-Cola, Nike … Je merkt het meteen: een logo, een beeld of een lettertype is vaak het eerste waar je aan denkt. Een goed grafisch ontwerp is dus heel belangrijk voor het imago van jouw bedrijf.

Het doel is om jouw boodschap over te brengen naar jouw (potentiële) klanten, en de boodschap zal sneller overgebracht worden wanneer die ook visueel aantrekkelijk is.

DENK! zorgt ervoor dat jouw corporate identity, logo, brochure en andere communicatie jouw visie en eigenheid uitstralen.

Enkele fiere klanten