Grafisch ontwerp

Sterke vormen, kleuren en beelden voor jouw merk.

DENK! creëert logo’s, foto’s, mascottes, drukwerk, folders, infographics en campagnebeelden die in het oog springen. Ook voor offline advertenties en outdoor visibiliteit ben je bij ons aan het goede adres.

"Het is niet omdat digitale tools ons om de oren vliegen, dat een folder of brochure niet meer werkt. Integendeel, het is de ideale manier om iets na te laten bij de klant."

Contacteer ons

Interessante cases

Energieke communicatie voor Advenso

Advenso is gespecialiseerd in hernieuwbare energie in de vorm van onder andere zonnepanelen. [...]

Lees verder...

Lees meer

SiVi, een school met passie voor talent

In het Sint Vicentius Instituut, SiVi voor de vrienden, krijgen leerlingen de kans om zichzelf te ontplooien op de manier die voor hen het beste en net dat tikkeltje anders is. [...]

Lees verder...

Lees meer

In zee met CSP Zeebrugge

Cosco Shipping is een bijzonder grote naam in de maritieme wereld en een echte global player. [...]

Lees verder...

Lees meer

Sluit even de ogen en denk aan Apple, Coca-Cola, Nike … Je merkt het meteen: een logo, een beeld of een lettertype is vaak het eerste waar je aan denkt. Een goed grafisch ontwerp is dus heel belangrijk voor het imago van jouw bedrijf.

Het doel is om jouw boodschap over te brengen naar jouw (potentiële) klanten, en de boodschap zal sneller overgebracht worden wanneer die ook visueel aantrekkelijk is.

DENK! zorgt ervoor dat jouw corporate identity, logo, brochure en andere communicatie jouw visie en eigenheid uitstralen.

Enkele fiere klanten