Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Met de groe(n)ten van André

Duva Fruit is een groothandel in fruit en groenten. Ze werken snel en zijn erg flexibel. Bovendien scoren ze uitmuntend tijdens kwaliteits- en HACCP-controles. Dag in dag uit bedienen ze met veel enthousiasme hun klanten. De dynamiek die leeft in het bedrijf kwam echter nog te weinig naar voren in de communicatie van Duva Fruit. DENK! werd ingeschakeld om de verschillende communicatietools te pimpen en om voor meer beleving bij de klanten te zorgen.

Onze oplossing

Tijdens de brainstormsessies merkten we het enthousiasme van het Duva-team snel op. Die uitstraling trokken we door in de communicatietools door de huisstijl wat catchyer te maken, te werken met leuke motiefjes, de tools een frisse layout te geven en wat extra handige tools bij te creëren. En niet te vergeten, we creëerden André, onze sympathieke fruit- en groenteboer die zorgt dat de kraakverse producten snel en vlot geleverd worden bij de horeca, fruit- en groentewinkels, woonzorgcentra,…

Altijd in pole position om te leveren

Onze mascotte André zorgt voor extra beleving in de communicatie tussen Duva Fruit en haar klanten. Zo maakt André duidelijk dat Duva Fruit steeds klaar staat om hun ruime assortiment snel en flexibel te leveren. André wordt ingezet om de call to actions sterker naar voren te brengen en op een dynamische manier te communiceren met de klanten. Zo riep André bij de heropening van de horeca op om tijdig te bestellen, is er nu een handige magneet met QR-code om te bestellen en zorgt de nieuwe rittenkaart voor een glimlach op het gezicht bij de chauffeur én bij de klant. De nieuwe inlegvellen zorgen dan weer met een knipoog voor meer bestellingen.

Sla je slag

Om acties te communiceren naar de klanten werden de Sla je slag acties in het leven geroepen. Met een toffe visual en de slogan “Sla je slag” wordt de actie in de kijker gezet. Dit zowel online op de webshop, als op een actiekaart die bij de leveringen zit als via mailings, social media en whatsapp.

Ontdek de topproducten van Duva Fruit

DENK! creeërde naast een aantrekkelijk mapje een overzichtelijke drieluikfolder waarin het assortiment van Duva Fruit voorgesteld wordt. In de folder vindt de (potentiële) klant van Duva Fruit ook alle praktische info ivm bestellen en leveren. Uiteraard kon ook hier André niet ontbreken.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?