Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Successiehuis denkt nu al aan morgen

Successiehuis is expert in het opstellen en uitwerken van een successieplan op maat van jou en jouw situatie. Jo Viaene van Successiehuis schakelde DENK! in om zijn communicatie een niveau hoger te tillen en nieuwe klanten aan te trekken.

Onze oplossing

De kracht van Successiehuis is de expertise en kennis waarover Jo beschikt. Dat wilden we sterk in de kijker zetten, want Jo weet waarover hij praat. Heel veel mensen staan er niet bij stil dat successieplanning belangrijk is en je (tien)duizenden euro’s aan erfbelasting kan uitsparen als je een goed successieplan hebt. Onze hoofdboodschap: “Bescherm jouw (plus)kinderen, partner en opvolgers tegen onverwachte en onnodige kosten.”

Expert Jo Viaene aan het woord

Om de expertise van Jo aan te tonen werken we met expertvideo’s waarin Jo een bepaalde topic rond successieplanning toelicht en een antwoord geeft op veelgestelde vragen. We maakten reeds video’s rond volgende topcis: “Jouw woning en successie”, “De zorgvolmacht”, “Jouw onderneming en successie” en “Is jouw successieplanning nog relevant?”. De video’s worden ingezet op de website en op social media.

Betaal 3% erfbelasting ipv 27%

We zetten een online campagne op om zaakvoerders van KMO’s bewust te maken van de kracht van successieplanning. Het is belangrijk om jezelf, je gezin en opvolgers te beschermen. Door beroep te doen op Successiehuis kan je genieten van een verlaagd tarief van 3% ipv de standaard 27%. Zeker dus de moeite waard om eens stil bij te staan. Via een online campagne met landingspagina spreken we zaakvoerders aan om een gratis analyse aan te vragen. Benieuwd? Check zeker eens: www.successievoorkmo.be.

Successiehuis beschermt wat jij hebt opgebouwd

In een stijlvolle drieluikfolder leggen we uit wat Successiehuis precies doet en worden de 3 doelgroepen van Jo en bijhorende diensten uitgelicht: successie voor particulieren, jonge gezinnen en kmo’s. Een goede successieplanning zorgt voor gemoedsrust. De folder en het bijpassende mapje stralen daarom ook de nodige rust en expertise uit. Ook de hoofdwebsite van Jo www.successiehuis.be staken we in een nieuw kleedje.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?