Strategie en tactiek

Bouwen aan een sterk merk.

Samen met jou werken we aan een doordacht (online) marketingplan en werken we creatieve concepten & acties en een sterke verkoopstrategie uit. We staan stil bij je interne strategie, met efficiënte interne communicatie.

Voor bedrijven die veilig willen werken en tijdswinst willen realiseren, hebben wij een specifieke aanpak onder het label DENKie. Ontdek alles over DENKie en One SQuaD op www.denkie.com.

"Een strategische partner nodig om een meerwaarde te bieden aan jouw product of dienst?"

Contacteer ons

Interessante cases

Interne communicatie wordt kinderspel voor Alltech

De Belgische vestiging van Alltech behoort tot de top 3 van de 77 productiesites van Alltech wereldwijd. Een bedrijf van dat kaliber heeft een interne communicatiestrategie nodig die 100% on point is. Om hun interne communicatie te optimaliseren, klopten ze aan bij DENK!. [...]

Lees verder…

Lees meer

In zee met CSP Zeebrugge

DENK! verzorgde het nieuwe logo, de nieuwe website, de fotografie én de videocreatie voor CSP Zeebrugge van de COSCO Shipping Group. Alle online en offline tools kregen de herkenbare eigenheid van CSP Zeebrugge, maar met respect voor de huisstijl van het moederbedrijf. [...]

Lees verder…

Lees meer

Energieke communicatie voor Advenso

Om het bedrijf op de kaart te zetten, hanteerden we een crossmediale aanpak. Met een nieuwe huisstijl die doorgetrokken wordt in al het drukwerk, de nieuwe website en de sociale media, creëren we een duidelijk verhaal. [...]

Lees verder…

Lees meer

In alle bedrijven is men op zoek naar een offline en online strategie die werkt. Bij DENK! streven we naar een weloverwogen marketingstrategie die werkt voor jouw bedrijf. Een marketingstrategie die ambitieus, realistisch en ook uitvoerbaar is. Je bedrijf zal meer waarde toevoegen en zich beter kunnen positioneren op de markt.

Samen denken we na over een doeltreffend (online) marketingplan. We doorlopen alle stappen in de customer journey en de touchpoints, en zorgen dat je steeds op de juiste manier met jouw doelgroep communiceert.

Maar bij DENK! gaan we verder, veel verder. Ook voor verkoopstrategieën, salesadviezen en creatieve marketingconcepten & -acties kan je bij ons terecht. Wij denken steeds mee met jouw bedrijf, en zorgen voor de gepaste oplossingen.

De laatste jaren zijn we ons ook gaan specialiseren in interne communicatie. Daarbij hebben we één duidelijk doel: de interne communicatie binnen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Een goede communicatie tussen werknemers, afdelingen, sites, … is cruciaal voor het succes van een bedrijf.

Enkele fiere klanten