Strategie en tactiek

Bouwen aan een sterk merk.

Samen met jou werken we aan een doordacht (online) marketingplan en werken we creatieve concepten & acties en een sterke verkoopstrategie uit. We staan stil bij je interne strategie, met efficiënte interne communicatie.

"Een strategische partner nodig om een meerwaarde te bieden aan jouw product of dienst?"

Contacteer ons

Interessante cases

Interne communicatie wordt kinderspel voor Alltech

Alltech is een internationaal bedrijf dat in de top tien dierengezondheids- en voedingsindustrie wereldwijd zit. [...]

Lees verder...

Lees meer

In zee met CSP Zeebrugge

Cosco Shipping is een bijzonder grote naam in de maritieme wereld en een echte global player. [...]

Lees verder...

Lees meer

Energieke communicatie voor Advenso

Advenso is gespecialiseerd in hernieuwbare energie in de vorm van onder andere zonnepanelen. [...]

Lees verder...

Lees meer

In alle bedrijven is men op zoek naar een offline en online strategie die werkt. Bij DENK! streven we naar een weloverwogen marketingstrategie die werkt voor jouw bedrijf. Een marketingstrategie die ambitieus, realistisch en ook uitvoerbaar is. Je bedrijf zal meer waarde toevoegen en zich beter kunnen positioneren op de markt.

Samen denken we na over een doeltreffend (online) marketingplan. We doorlopen alle stappen in de customer journey en de touchpoints, en zorgen dat je steeds op de juiste manier met jouw doelgroep communiceert.

Maar bij DENK! gaan we verder, veel verder. Ook voor verkoopstrategieën, salesadviezen en creatieve marketingconcepten & -acties kan je bij ons terecht. Wij denken steeds mee met jouw bedrijf, en zorgen voor de gepaste oplossingen.

De laatste jaren zijn we ons ook gaan specialiseren in interne communicatie. Daarbij hebben we één duidelijk doel: de interne communicatie binnen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Een goede communicatie tussen werknemers, afdelingen, sites, … is cruciaal voor het succes van een bedrijf.

Enkele fiere klanten