Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Energieke communicatie voor Advenso

Advenso is gespecialiseerd in hernieuwbare energie in de vorm van onder andere zonnepanelen. Het West-Vlaamse bedrijf plaatst en onderhoudt groene energie-installaties over heel Vlaanderen. Om hun liefde voor duurzame energie nog beter uit te dragen, klopten ze aan bij DENK!.

Onze oplossing

Om het bedrijf op de kaart te zetten, hanteerden we een crossmediale aanpak. Met een nieuwe huisstijl die doorgetrokken wordt in al het drukwerk, de nieuwe website en de sociale media, zorgen we voor een duidelijk verhaal.

Een unieke offertetool

DENK! ontwikkelde een unieke offerte- en berekeningstool die voor alle partijen een grote meerwaarde betekent. Enerzijds krijgt de klant binnen enkele minuten een prijsraming én zijn snelste terugverdientijd te zien, anderzijds krijgt Advenso zeer kwalitatieve leads binnen van mensen die reeds een koopintentie hebben.

Tell a friend

Klanten van Advenso zijn tevreden. Dat bewijzen de vele positieve klantenreviews die via alle kanalen binnenstromen. Om die tevredenheid te verspreiden, bedachten we de Tell a friend-actie. Mensen die zelf andere kopers aanbrengen, worden hierbij beloond aan de hand van kortingen of cash-bedragen.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?