Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Interne communicatie wordt kinderspel voor Alltech

Alltech is een internationaal bedrijf in de dierengezondheids- en voedingsindustrie en zelfs één van de top tien dierengezondheidsbedrijven wereldwijd. De Belgische vestiging is ontstaan in 2005 en bestaat uit een productiesite in Werken en een opslagsite in Klerken. De productiesite behoort tot de top 4 van de 77 productiesites van Alltech wereldwijd.

Een bedrijf van dat kaliber heeft een interne communicatiestrategie nodig die 100% on point is. Om hun interne communicatie te optimaliseren, klopten ze aan bij DENK!.

Onze oplossing

Nadat we een TIC (Traject Interne Communicatie) doorliepen, implementeerden we in mei 2018  samen met het team van Alltech DENKie, ons intern communicatieplatform, op de werkvloer.

Op die manier ontstond een medium waarop alle medewerkers van het bedrijf de mogelijkheid kregen te communiceren met elkaar.

De implementatie van DENKie wordt in een maandelijks overleg met de keyspelers van Alltech geëvalueerd en tijdens de maandelijkse meetings krijgen we heel wat input van het team om de interne communicatie, de cultuur én de werking binnen Alltech nog verder te optimaliseren.

De ploegverantwoordelijken, die de ambassadors zijn binnen het project en door DENK! gecoacht worden, tonen immens veel engagement en motivatie en trekken iedereen op de werkvloer mee in het verhaal. Chapeau!

“Dankzij de opleidingen die DENK! integreerde in het DENKie-platform zijn onze werknemers steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen het bedrijf.”

Filip Vandenberghe

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?