Workshops op maat van jouw bedrijf

Wil je graag beter scoren op social media?
Vraag je jezelf wel eens af of je online goed bezig bent?
Wil je jouw communicatie een boost geven en meer klanten en/of medewerkers aantrekken?

Dan zijn onze hands on workshops iets voor jou. Onze workshops zijn altijd op maat van jouw bedrijf. We nemen je bedrijf of zaak grondig onder de loep, luisteren naar jou en jouw doelen en daarmee gaan onze Denkers aan de slag.

Wat mag je verwachten:

  • concreet advies en handige tips & tricks
  • inspirerende en creatieve designs waarmee je meteen aan de slag kan
  • voorbeelden en concrete oefeningen specifiek voor jouw bedrijf
  • een toffe interactie met onze specialisten in (online) marketing en grafisch design

Geen ellenlang traject en onverstaanbare marketingtermen bij ons, wij stellen jouw comfort voorop en bieden praktische workshops op maat van jouw bedrijf. We luisteren naar wat jij wil bereiken met jouw bedrijf en onze specialisten vertalen dit in nuttige en creatieve tips & tricks waar je direct mee aan de slag kan én zal scoren.

Ontdek hieronder onze workshops op maat van jouw bedrijf of contacteer ons voor een vrijblijvende babbel!

Workshop Social Media

WORKSHOP

Social media

Houd je zelf jouw Facebook- en Instagrampagina up to date en zou je graag meer likes op je pagina krijgen en meer interactie op je posts? Is je inspiratie soms op en heb je nood aan enkele creatieve insteken om je pagina te pimpen? Promoot je posts of heb je een advertentiecampagne lopen op social media en zou je graag je mediabudget efficiënter inzetten?

Dan is deze hands on workshop rond Facebook & Instagram iets voor jou. Tijdens de workshop social media krijg je belangrijke tips van onze content creator en digital marketeer om beter te scoren met je berichten, meer likes te krijgen op je pagina en meer interactie te krijgen.

Aangezien ieder bedrijf anders is, wordt deze workshop op maat van jouw bedrijf voorbereid en gegeven. Tijdens de workshop tonen we concrete voorbeelden en doen we samen enkele oefeningen, specifiek gefocust op jouw bedrijf, jouw sector, jouw doelgroep.

WORKSHOP

Optimaliseer jouw online zichtbaarheid

Wil je er zeker van zijn dat je online goed bezig bent? Wij testen jouw website, jouw social media en jouw online advertenties. Dit is dé workshop waarbij je ontdekt hoe goed je online scoort, tips & tricks verzamelt om online nog beter te scoren en inzichten krijgt om je budget online optimaal in te zetten.

De workshop “Optimaliseer jouw online zichtbaarheid” behandelt 5 steunpilaren:

  1. Social media content: hoe krijg je meer likes en reacties op jouw social media?
  2. Social media advertising: hoe zet je jouw mediabudget efficiënt en doelgericht in?
  3. Search Engine Advertising (SEA): hoe kan je meer klanten aantrekken met Google advertenties?
  4. Search Engine Optimization (SEO): hoe kan je hoger scoren in Google zonder advertenties?
  5. User experience: hoe ervaart een bezoeker je website en hoe zorg je dat hij contact opneemt?

De workshop is op maat van jouw bedrijf. Je krijgt van onze digital marketeer een concreet actieplan met tips & tricks en je voert tijdens de workshop samen optimalisaties uit zodat je direct resultaat ervaart en er verder zelf mee aan de slag kan.

Workshop Creatieve Marketing

WORKSHOP

Creatieve marketing

Wil je jouw communicatie professioneler aanpakken? Wil je een creatieve campagne opzetten om meer klanten en/of medewerkers aan te trekken? Dan is deze workshop ideaal voor jouw zaak of bedrijf.

Tijdens deze workshop met jou (en jouw team) leren we jouw zaak en doelstellingen kennen. Na deze workshop gaan we met onze Denkers aan de slag.

Tijdens een tweede meeting stellen we een concreet advies en plan van aanpak aan jou voor. We doen dit oa aan de hand van een creatief inspiratiemoodboard waarbij we een eerste insteek geven hoe we visueel de campagne/communicatie van jouw bedrijf gaan aanpakken. Ook geven we je een overzicht van marketingtools en acties die ervoor zorgen dat je doelen bereikt worden. Hiermee kan je dan direct aan de slag!

Ik ben geïnteresseerd in een workshop

We geven je graag alle informatie over onze workshops.
Contacteer ons op 059 34 02 80 of via jolien@denk.be.