Website

Er bestaat geen twijfel over: elk bedrijf heeft een website nodig. Het is één van de eerste zaken waar (potentiële) klanten naar op zoek gaan. Zorg er dan ook voor dat jouw site professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Een extra kracht die 24/7 bezig is met het informeren en overtuigen van jouw bezoekers.

Functioneel tot in het detail

Bij DENK! geloven we rotsvast dat een website in de eerste plaats functioneel moet zijn. We plaatsen onszelf in de schoenen van jouw doelgroep en zorgen dat de drempel voor hen zo laag mogelijk blijft. Usability, responsive design, helder technisch onderbouwd, strakke grafische vormgeving … voor ons team van designers en developers zijn het geen vereisten maar vanzelfsprekendheden.

Bij de start beschrijven we tot in detail welke (technische) functies jouw site moet bevatten, welke content op de site zal verschijnen en hoe die twee elkaar beïnvloeden en versterken.

Vooraleer we de site definitief online plaatsen, testen we uitvoerig op alle mogelijke schermen en browsers, zodat jouw boodschap er altijd en overal bovenuit steekt.

WordPress

Als CMS (content management systeem) kiezen we bewust voor WordPress, het meest gebruikte – en gebruiksvriendelijke – CMS-systeem vandaag. Dankzij WordPress kan je snel en eenvoudig zelf tekst, foto’s, pagina’s … updaten of toevoegen aan je website. Nadat we al het nodige opgezet hebben, ben je helemaal vrij om jouw site zelf te beheren.

Investeer in sterke content

Staat je website online? Dan begint het verhaal pas! Het succes van jouw site staat of valt met sterke inhoud en regelmatige updates. Kwaliteitsvolle content draagt namelijk bij aan een hoge Google-ranking. We stippelen samen een online (advertising) strategie uit, van SEO en SEA tot contentplan en contentcreatie (blogposts, social media-posts, testimonials …).

DENK! maakt voor jou een website op maat die aan alle technische aspecten voldoet en er bovendien goed uitziet. Meer weten over hoe we te werk gaan? Ontdek het op onze blog.