Online advertenties

Online adverteren is uiterst effectief en biedt heel wat mogelijkheden. De verkoop van een bepaald product of een bepaalde dienst boosten was nog nooit zo makkelijk.

Door het gebruik van onder andere Google AdWords, displaymarketing en social media advertising bereik je je doelgroep in slechts enkele klikken. Digitale advertenties zijn gericht op mensen die voor jou het meest interessant zijn, jouw doelgroep dus. Wil je je focussen op vrouwen boven de 30? Mannen in de buurt van Gent of iedereen die geïnteresseerd is in tennis? Segmentatie tot in de kleinste details is mogelijk met de online tools en kennis van DENK!.

Een grote speler op vlak van online advertenties is Google. Google AdWords is – hoe raad je het – het advertentieprogramma van Google. Heel interessant; hoe vaak zocht je zelf niet in deze online databank? AdWords zorgt voor de gesponsorde sites die je ziet boven de normale zoekresultaten. Je bent dus zeker dat jouw site opgemerkt wordt en de conversieratio hoger ligt. De advertentiedienst van Google zorgt er ook voor dat jouw advertenties kunnen verschijnen op externe sites en partnerwebsites van Google. We denken hij bijvoorbeeld aan de banners die je tegenkomt op 2dehands.be.

Hoe kan DENK! je helpen?

DENK! helpt je met veel plezier deze online tools, zoals Google Adwords, toe te passen. Wanneer je bij ons komt, gaan we na wat de specifieke noden van jouw bedrijf zijn. Samen zoeken we naar de eigenschappen van jouw doelpubliek en vinden zo de beste marketingstrategie. We leggen jou vervolgens de mogelijkheden van online adverteren haarfijn uit en bespreken wat mogelijk is binnen jouw vooropgesteld budget. Tijdens de campagnes monitoren en analyseren we alle beschikbare data, zodat je een perfect zicht hebt op alle aspecten en inzichten binnen jouw online advertenties. Lees zeker ook onze blog rond onze favoriete meet-tools.

De online advertenties verschijnen in allerlei vormen en maten, van tekst tot banner en video. Een waaier aan keuzemogelijkheden dus. DENK! steekt ook hier met plezier een handje toe. Catchy advertentieteksten, knappe visuals of audiovisueel materiaal? Wij garanderen het beste resultaat voor elk budget.