Video & vlog

Oprichter Mark Zuckerberg voorspelt dat Facebook binnen vijf jaar vooral uit video zal bestaan. Wanneer u bovendien weet dat YouTube de tweede grootste zoekmachine na Google is geworden, kunt u er niet meer om heen: video heeft een enorme invloed. Wanneer iets visueel is, pikken wij dat veel sneller op dan tekst. Het kost de klant weinig moeite om informatie te verwerken en dat vindt hij zeer aangenaam.

Op DENK! kan u rekenen voor verschillende soorten video’s. Met een bedrijfsfilm zet u uw bedrijf en uw mensen in de spotlight. Ook uw producten verdienen het om te schitteren in een video. 85 procent van de consumenten zijn zelfs meer geneigd om een bepaald product te kopen als ze er een video over hebben gezien. En heeft u binnenkort een event gepland? Dan is het misschien een leuk idee om een sfeervolle aftermovie te maken.

En wat dacht u van een bedrijfsvlog? Vloggen of video-bloggen is hot and happening en het is de ideale manier om uw bedrijf op een losse en authentieke manier in beeld te laten komen. Zo kunnen we tijdens productlanceringen, trainingen of gesprekken met mensen uit het vakgebied, achter de schermen komen filmen. Uw bedrijf krijgt een gezicht en u wint een trouwe groep volgers en klanten.

Zin in meer video? Contacteer DENK! of bezoek ons YouTube-kanaal.