Social media

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. En ook niet uit jouw marketingaanpak. Je hoeft echter niet op elk platform aanwezig te zijn om online te scoren. Bekijk op welke socialmediakanalen jouw doelpubliek het meest actief is en maak op basis daarvan gerichte keuzes. Bekijk ook zeker onze blog rond hoe in te zetten op welk kanaal.

Het woord ‘sociale’ zegt het zelf: deze media zijn gericht op interactie. Het is dus de ideale plek om in conversatie te gaan met jouw klanten. Probeer daarom vaak te antwoorden op reacties en constructieve feedback te geven. Op die manier bouw je een sterke online community uit met geëngageerde klanten.

Dat is tijdsintensief. Tijd die je misschien niet hebt. DENK! helpt jou daarom graag bij de opzet en optimalisatie van jouw sociale media, en het up-to-date houden van jouw kanalen door regelmatig content te maken en te posten.

Hoe wij dit doen? We zitten eerst met jou samen en overlopen de kanalen die je al dan niet beheert op social media. We overlopen nog eens uitgebreid de voordelen van de verschillende kanalen en stellen een strategie voor. Hier adviseren we je ook over het aantal posts dat we ideaal achten. Wanneer dat goedgekeurd wordt, maken we een contentplan op. Je krijgt elke maand onze voorstellen opgestuurd. Na jouw feedback en onze aanpassing, plannen we de verschillende posts voor jouw kanalen.