Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

We timmeren aan het succesverhaal van Van Hee

Van Hee Ramen en Deuren is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring en expertise. Ze klopten aan bij DENK! voor een sterkere online aanwezigheid en opfrissing van hun logo & huisstijl.

Onze oplossing

Na een opfrissing van logo en huisstijl creëerden we een stijlvolle folder, de ideale verkoopstool om mee te geven aan prospects die langskomen in de showroom. Zo hebben ze iets tastbaar die hen doet wegdromen van nieuwe ramen en deuren. We pakten ook de website aan en zorgen voor meer trafiek naar de website én winkel met een doordachte SEA-campagne.

De samenwerking met DENK! verloopt vlot. We zijn heel tevreden over de nieuwe ideeën die DENK! ons aanreikt. Ze denken out-of-the-box en dat vinden we zalig.

Nicolas Van Hee

Goede buren actie

Van Hee heeft een showroom en atelier in Nieuwpoort maar opende in 2019 ook een gloednieuwe toonzaal in Oostende. Om de Oostendenaars aan te spreken en te overtuigen een kijkje te komen nemen in de showroom ontwikkelden we een “goede buren actie”. We bedeelden bus-aan-bus een aantrekkelijke kaart waarop de buren van de nieuwe showroom uitgenodigd werden om een afspraak te maken. Als goede buur krijgen ze bovendien 10% korting. Een geslaagde actie die ook in 2020 herhaald werd.

Van Hee’s leuke klanten actie

Om nieuwe klanten aan te trekken zetten we een campagne op waarbij nieuwe klanten kans maken op € 1000 korting op hun bestelling. We stonden in voor de opzet van de landingspagina en zorgen voor advertising via een gerichte SEA-campagne, Facebookpromotie en sterke advertenties in stijlvolle kustmagazines. Daarnaast zorgen we dat de aangevraagde offertes strak opgevolgd worden via automatische mailings. De fluohesjes die Van Hee schonk aan een school in de buurt zorgen voor extra visibiliteit en trafiek naar de actiepagina.

Ontdek de actie op: www.deurweerenwind.be

Een warme nieuwjaarskaart

Alle klanten en medewerkers van Van Hee kregen een sfeervolle nieuwjaarskaart in de bus. Een sfeervol beeld, een warme tekst en mooie wensen zorgen ervoor dat Van Hee nog dichter bij hun klanten en medewerkers staat.

Promovideo met tevreden klant en medewerker aan het woord

We maakten een leuke bedrijfsvideo voor Van Hee. In de video zie je zaakvoerder Nicolas die een woordje uitleg geeft over zijn bedrijf. Een tevreden klant vertelt er ook in hoe hij de samenwerking ervaren heeft en een medewerker vertelt enthousiast over zijn werk bij Van Hee.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?