Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Alles loopt op wieltjes bij TRAEN

Garage Traen, dat is meer dan 25 jaar ervaring in de automobielsector gekoppeld aan kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Bij Traen vind je naast Opel ook de merken Peugeot en Isuzu voor wagens, Atec voor aanhangwagens, en Thule voor draagsystemen en sneeuwkettingen. DENK! zorgt ervoor dat Traen online nog beter zichtbaar is en staat in voor sterk opmaakwerk.

Onze oplossing

Digital marketeer Niels zorgt voor een sterke online marketingstrategie en zet zo Garage Traen online nog beter op de kaart. De SEA-campagne via Google zorgt voor meer online aanvragen en ook meer trafiek naar de showroom. Naast online marketing creëerden we al enkele leuke acties, creatieve uitnodigingen en visuals om zowel de verkoop van wagens aan particulieren als bedrijfswagens te promoten.

Winactie nieuwe showroom

Eind 2019 werd de showroom van Traen volledig vernieuwd. Doel van de actie: mensen naar de vernieuwde showroom trekken. Hoe? Met leuke prijzen! Van €1000 tot een champagnepakket. Wie wil dit nu niet winnen?! De actie zorgde voor heel wat opkomst en verkoop. Mission accomplished!

Stickers aan slagbomen

Iedereen rijdt wel eens een parkeergarage binnen met zijn wagen. Het ideale moment om potentiële klanten in contact te brengen met Garage Traen en hen te vragen om ook eens te stoppen bij Garage Traen en een bezoekje te brengen aan de showroom. De stickers op de slagbomen van Brugse parkings zorgen voor een enorm bereik, een originele manier om je doelgroep te bereiken!

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?