Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Altijd een vakantiegevoel bij Notelaarhof

Notelaarhof is een groot vakantiehuis en biedt een verblijf voor groepen tot 25 personen, volledig gerenoveerd en zeer kindvriendelijk. Notelaarhof is de ideale vakantiewoning om met verschillende gezinnen samen je weekend of vakantie door te brengen. Om die boodschap aan de man te brengen, rekenen Nele en Stefaan op DENK!.

Onze oplossing

Om Vakantiewoning Notelaarhof te promoten, starten we met de basis, een aantrekkelijke website zodat ze makkelijk vindbaar zijn op internet. Op de website vind je alle info, foto’s en tarieven snel terug én doen de foto’s en teksten je dromen van een verblijf in de gerenoveerde vakantievilla in de Westhoek. Daarnaast zetten we ook een Facebookpagina en Instagramaccount op met doelgerichte online advertising. Met teasende posts tot aan de opening van Notelaarhof in maart 2020 zorgden we reeds voor meer dan 10 boekingen (terwijl ze nog aan het renoveren waren).

Website

Het werd een aantrekkelijke onepager met alle informatie op één pagina, handig! Zo vinden mensen meteen alle informatie die ze nodig hebben. Ook werken we met prachtige foto’s uit de streek. Neem zeker een kijkje op www.notelaarhof.be en droom weg van een weekendje weg in de Westhoek.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?