Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Een waardevolle leeromgeving

In SiVi, het Technisch Instituut Sint-Vincentius, ontdekken leerlingen hun talenten met ruimte om te groeien en te bloeien. SiVi wil een warme thuishaven zijn waar je kan zijn wie je bent. Een school met een visie en een missie! Om iedereen bewust te maken van de mooie waarden werd DENK! ingeschakeld.

Onze oplossing

We leren samen. We leven samen. We werken samen. Op basis van deze drie slagzinnen creëerde DENK! hippe campagnebeelden. De krachtige en waardevolle boodschappen bekleden de schoolmuren van SiVi.

Campagnebeelden met een visie

De schoolvisie van SiVi werd samengevat in drie sterke campagnebeelden. Elk statement kreeg een eigen kleur die terugkomt in de speelse grafische elementen. Het oranje vierkant representeert de connectie met elkaar tijdens het samenwerken. Binnen de blauwe cirkel leeft iedereen samen met respect voor de waarden en normen. De groene halve cirkel staat voor leren met vallen en opstaan én soms een hoek af.

Samen op één lijn

Hoe vertaalt ‘we leren, werken en leven samen’ zich in het dagelijkse leven? DENK! stelt het voor in een animatievideo met extra tekst en uitleg. Een waardevolle (online) leeromgeving!

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?