Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Kraakverse en smaakvolle designs

Duva Fruit is een groothandel die verse en lekkere groenten en fruit levert. Dag en nacht is het team gedreven door kwaliteit en werken ze aan de stipte levering van de bestellingen. Duva Fruit klopte aan bij DENK! voor een kraakverse styling en de opbouw van een nieuwe website. Een frisse uitstraling en een betere service zijn het gevolg!

Onze oplossing

DENK! ontwierp een nieuwe look voor de folder, offertemap, kaartjes en stickers. Ook de bestelkaart kreeg een upgrade met mascotte André op de voorgrond. In het straatbeeld konden de vrachtwagens met de nieuwe belettering uiteraard niet ontbreken. Als kers op de taart ontwikkelde DENK! een website die functioneel én aantrekkelijk is.

Een fris en fruitig ontwerp

Een smakelijk design met een groene kleur, daar ging DENK! voor bij de restyling van de folder, offertemap, kaartjes en stickers van Duva Fruit. Een praktisch ontwerp, maar ook fris en fruitig!

Bestellen in 1-2-3

Bestellen bij Duva Fruit kan eenvoudig én op verschillende manieren. Mascotte André staat je graag bij om al dat lekkers in te kopen via de call to actions op de bestelkaart!

Ready, set, go!

De vrachtwagens van Duva Fruit kregen een nieuwe belettering volgens het ontwerp van DENK! Met deze vrachtwagens brengt het team dagverse groenten en fruit tot bij de klanten, ze zijn dus een belangrijk onderdeel van Duva Fruit. Met de huisstijlkleuren in acht genomen, hebben we hun vrachtwagens gepimpt en zijn deze hippe wagens te zien in het straatbeeld.

Versheid in één klik

Aantrekkelijke foto’s van groenten en fruit, duidelijke navigatie en een handige webshop. Ja, dat kunnen wij wel smaken bij DENK! Dankzij de ontwikkeling van een nieuwe website is versheid slechts één klik verwijderd.

Nog meer lekkers

Duva Fruit verdeelt de producten Remo Frit en Remo Fresh van Remo West. Of DENK! voor al dat lekkers ook onweerstaanbare designs wilde maken? Daar twijfelden we niet over. Het resultaat is een mooie website, een handige bestelkaart en strakke belettering voor de bestelwagens. Boem patat!

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?