Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Qubo, omdat bouwen persoonlijk is

Qubo is een familiebouwbedrijf met als fundamenten traditioneel vakmanschap en kwaliteitsmaterialen. Om hun verhaal verder uit te bouwen doen ze al enkele jaren beroep op DENK!.

Onze oplossing

DENK! verzorgde al heel wat grafisch werk voor Qubo zoals folders, brochures en strooifolders. We ondersteunen Qubo ook op strategisch vlak. Zo geven we regelmatig advies over verschillende marketingtopics, hun aanwezigheid op beurzen en originele acties om nieuwe klanten aan te trekken.

“WE ZIJN HEEL TEVREDEN OVER DE NIEUWE LOOK & FEEL VAN ONZE BROCHURE. HET ADVIES EN BIJHORENDE MOODBOARDS VAN DENK! ZORGEN ALTIJD VOOR HEEL WAT INSPIRATIE BIJ MIJ EN MIJN TEAM.”

Bart De Malsch, zaakvoerder Qubo

Brochure & strooifolder

De bestaande brochure kreeg van DENK! een upgrade met nieuwe foto’s, teksten en een nieuwe look & feel.

Daarnaast ontwierpen een light-versie van de hoofdbrochure. Dit resulteerde in een strooifolder die de verschillende bouwstijlen van Qubo weergeven samen met hun plan van aanpak.

Employer branding video’s

Goede vakmannen en gemotiveerde medewerkers vinden, het is niet gemakkelijk. Om Qubo hierbij te helpen, legden we de toffe werksfeer bij Qubo vast op video. De video’s worden ingezet bij het rekruteren van nieuwe medewerkers.

Klantentestimonials

Tevreden klanten vormen de basis van elke onderneming. Daarom gingen we met onze camera in de aanslag langs bij enkele tevreden klanten van Qubo. Het resultaat? Enkele leuke klantentestimonials!

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?