Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Gevaarlijk goede communicatie voor CGK Group

CGK Group is hét antwoord op de veilig opslag, de handling en het gebruik van chemicaliën en andere gevaarlijk stoffen. Met CGK kies je  voor betrouwbare, veilige en hoogwaardige producties en installaties, volledig afgestemd op jouw chemische processen. CGK werkt al enkele jaren samen met DENK! om die klantgerichte visie om te zetten in doelgerichte marketingtools.

Onze oplossing

Een effectieve marketingstrategie staat bijna synoniem met een krachtige corporate identity. De huisstijl en het logo van CGK werden in een modern en minimalistisch jasje gegoten. De nieuwe slogan is ook niet toevallig gekozen en weerspiegelt op perfecte wijze de visie van het bedrijf: “Er is chemie tussen ons”.

Ter ondersteuning van hun krachtig intern marketingteam doet CGK graag beroep op DENK! voor aangepaste visuals voor events, advertising, creatie van hun tankboekje, folders en brochures, video,…

“We werken al enkele jaren samen en houden van de hands on aanpak van DENK!, de frisse designs en strakke opvolging. De aftermovie die ze maakten van ons teamevent vond iedereen top.”

Michael Djalti, marketing manager CGK Group

Communicatie beurzen

DENK! creëerde oa deze leaflet. Het resultaat? Een kleurrijk en professioneel geheel waarin alle diensten en producten van CGK beknopt worden voorgesteld. De leaflet bevat ook enkele referenties die de expertise en betrouwbaarheid van CGK aantonen. Het perfecte visitekaartje om mee te nemen naar beurzen.

Kies de juiste tank

Het kiezen van een tankinstallatie is een complex gegeven. Daarom ontwikkelde DENK! samen met de marketeers van CGK Group een handige gids naar de ideale tank. De gids omvat een opsomming van de verschillende beschikbare tanks, enkele leerrijke tips & tricks over het installeren van je tank en veiligheidsvoorschriten. Zo ontdek je de meest geschikte tankinstallatie voor jouw procedure. Tank us later!

Lodax

Lodax is een van de merken binnen CGK group. Lodax produceert stempelplaten en rijplaten.

Ook voor Lodax ontwikkelde DENK! meerdere grafische tools zoals een visueel sterke brochure en banners.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?