Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Positieve communicatie voor energiespecialist

Advenso is de specialist in positieve en duurzame energieoplossingen op maat. Om hun klanten zo snel en zo goed mogelijk verder te helpen, zijn ze op zoek naar heel wat extra medewerkers. Het team van DENK! werd ingeschakeld om een leuke en effectieve employer branding campagne te ontwikkelen.

Onze oplossing

DENK! ging op het positieve elan van Advenso verder voor de ontwikkeling van een complete employer branding campagne. Van jobsite over folders, video’s en social media content … Alle kanalen onder stroom om positivo’s aan te trekken!

Employer branding met een groen tintje

Positiviteit en duurzaamheid zijn de groene draad doorheen het Advenso-verhaal en de employer branding. De filosofie “positive people, positive planet” sluit er dan ook perfect bij aan. Mascotte Vic geeft de campagne een speelse en herkenbare touch.

Positive vibes only

De gloednieuwe jobsite positivejobs.be triggert meteen de nieuwsgierigheid van kandidaten. Advenso is een aantrekkelijke werkgever en de jobsite straalt diezelfde vertrouwelijke en goedgezinde vibes uit. Nieuwsgierig naar meer? In enkele klikken laat je Advenso weten voor welke functie je wil solliciteren.

Folder als ideale tool

Een informatieve folder vertelt potentiële medewerkers alles wat ze willen weten, van de openstaande Advenso-vacatures tot alle troeven van deze positieve werkgever … Niet alleen de boodschap, maar ook de vormgeving van de folder weerspiegelen de blije en groene vibes van het bedrijf.

Elke schakel in beeld

In een creatief vormgegeven animatievideo schept Advenso een duidelijk beeld van wie ze zijn en welke services ze aan klanten aanbieden. DENK! ontwikkelde daarnaast ook vacaturevideo’s waarin de Advenso-medewerkers centraal staan. Maak kennis met de energieke dagindeling van o.a. een monteur van zonnepanelen of projectmanager bij Advenso.

Wervende content voor social media

Advenso vroeg ons om een social media campagne uit te rollen. In de hoofdrol? De openstaande vacatures. Met wervende content en gerichte advertising triggert de campagne potentiële positivo’s.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?