Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Zorgverleners op dezelfde golflengte

Thuisverpleging aan zee bundelt zorgzame krachten en ontzorgt zelfstandige thuisverpleegkundigen van o.a. planning en administratie. Om verder te groeien en daarnaast nieuwe collega’s aan te spreken, schakelde de groepspraktijk DENK! in.

Onze oplossing

DENK! heeft een hart voor de zorgverleners van Thuisverpleging aan zee. Met een nieuwe branding legden we voor de groepspraktijk de basis om patiënten, nieuwe collega’s en doorverwijzers uit de buurt te benaderen. Zowel de website, visuele tools als vacaturecampagne varen mee op de golven van die aantrekkelijke branding.

Hartverwarmende branding

In één oogopslag geeft het logo weer dat Thuisverpleging aan zee voor kwaliteitsvolle zorg met een hart staat. De golven zijn uiteraard een knipoog naar de regio en capteren het vakantiegevoel dat altijd een beetje aanwezig is aan zee. De mascottes maken de huisstijl compleet en toegankelijk, net als het label ‘Ik zorg je graag’. Die slagzin vat de missie van Thuisverpleging aan zee perfect samen en is het teken van de zorgzame community.

Navigeren naar kwaliteitsvolle zorg

Met de website ikzorgjegraag.be informeert Thuisverpleging aan zee al hun doelgroepen: patiënten, zorgprofessionals, nieuwe collega’s en patiënten die tijdelijk aan zee verblijven. Doorverwijzers melden een patiënt makkelijk aan via het online formulier. Zo surft Thuisverpleging aan zee mee in tijden van digitalisering.

Alle zorginfo op zak

DENK! ontwikkelde voor Thuisverpleging aan zee naast de huisstijl, foldermap en handige gadgets een zorg-ID. Dankzij de compacte en heldere zorg-ID zijn alle verschillende professionals direct geïnformeerd omtrent de zorgnoden van elke patiënt. In een transparante hoes hebben patiënten zo naast hun identiteitskaart ook alle zorginfo bij de hand.

Onder st(r)oom voor extra instroom

Thuisverpleging aan zee is een groepspraktijk in volle groei. Ook de zorgvraag neemt toe, daarom zijn nieuwe collega’s en jobstudenten er meer dan welkom. Met een online vacaturecampagne “Join us” belichten we de veelzijdigheid van de praktijk en tal van andere voordelen. In enkele muisklikken sturen kandidaten hun cv, motivatiebrief en gegevens door.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?