Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Online matchen met Virtuas

Virtuas is een netwerk van virtuele assistenten die ondernemers ondersteunen op vlak van administratie, communicatie & marketing en social media. Norayma, de enthouiaste zaakvoerster van Virtuas, leidt het bedrijf en zorgt voor een perfecte VA match! Norayma wou online sterker scoren om zo nieuwe klanten te genereren, dus ging DENK! voor Virtuas aan de slag.

Onze oplossing

Norayma rekende op het DENK!-team voor een grondige optimalisatie van haar website, zowel technisch als grafisch. Ook de webteksten namen we onder handen. Het resultaat: een website met een stijlvolle uitstraling die technisch futureproof is en scoort in Google. Neem zeker een kijkje op www.virtuas.be.

Social media die leeft en leads oplevert

Daarnaast verzorgen we voor Norayma de content op de social media van Virtuas. We maken 3 social media posts per week op in nauw overleg met Norayma en posten die op LinkedIn en Facebook. Onze focus ligt hierbij op het ontzorgen van Norayma zodat haar social media leeft en succesvol is zonder dat Norayma er veel tijd moet in steken. Om Virtuas bekender te maken en leads te genereren zetten we online advertisingcampagnes op.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?