Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Gezien door de lens van Lenzielenz

Robin Grieve is een fotograaf met een hoek af. Een speciale lichtinval of een unieke locatie, Robin verrast mensen graag. Robin is gespecialiseerd in huwelijksfotografie, communie, portretten en sportfotografie. Robin wou graag zijn communicatie professionaliseren en meer klanten aantrekken zodat hij van zijn bijberoep zijn hoofdberoep kon maken. Het begin van onze fijne samenwerking met deze gepassioneerde fotograaf.

Onze oplossing

We startten met een workshop om Robin, zijn passie en zijn klanten beter te leren kennen. Het voorgestelde plan van aanpak en de inspirerende moodboards van onze Denkers spraken Robin direct aan. We gingen dan ook meteen verder aan de slag en upgraden het logo van Lenzielenz.

“De strategie die met Peter werd besproken maakte me enorm enthousiast. Hierbij hield hij rekening met het gevoel dat ik aan het bedrijf wou geven.”

Robin De Grieve, zaakvoerder LenzieLenz

Inspiratieboekje

We ontwierpen een inspirende boekje waarin de verschillende specialisaties van Robin aan bod komen. In het boekje vonden we het perfecte evenwicht met een strakke lay-out, wervende teksten en de prachtige beelden van Lenzielenz. Het inspiratieboekje is de ideale tool om bij een kennismaking na te laten en prospects te doen wegdromen van hun huwelijkfoto’s of communiefoto’s. Naast het boekje maakten we ook tarievenfiches op zodat de prospect ook meteen zicht krijgt op het kostenplaatje, duidelijk en transparant zodat je zorgenloos van je unieke foto’s kan blijven genieten.

Lenzielenz online

De nieuwe look & feel trokken we door op de website van Lenzielenz. Op de website staan de foto’s die Robin doorheen de jaren reeds geshoot heeft centraal. Maar je vindt er ook getuigenissen van tevreden klanten, veelgestelde vragen en de fotoproducten die Robin voor jou tot in de puntjes afwerkt. Ook handig, de link naar Pictime waarop je al jouw foto’s kan bewonderen en extra fotoproducten kan bijbestellen. DENK! verzorgt ook succesvol de online campagne van Lenzielenz, met oa Google advertenties en remarketing op Facebook.

Neem zeker een kijkje op www.lenzielenz.be en laat je inspireren!

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?