Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Een gezonde & hygiënische werkplek dankzij Biancas

Bianca van Confiance Cleaning zorgt voor hygiënische en gezonde werkplekken. Wellicht is jouw werkdesk ook “vuiler” dan je denkt want wist je bijvoorbeeld dat een gemiddeld bureau meer dan 4.000 keer zoveel bacteriën bevat als de gemiddelde wc-bril? De vraag die Bianca ons dan ook stelde: “hoe maak ik het belang van frequent reinigen van ICT-materiaal en werkplekken in het algemeen duidelijk en hoe overtuigen we bedrijven om klant te worden?”.

Onze oplossing

DENK! ging samen met Bianca aan de slag en creëerde een duidelijk productplan en communicatieflow, de leidraad voor Bianca haar prospectie- en verkoopgesprekken. We pakten ook haar naam en logo aan. Biancas is uiteraard een verwijzing naar Bianca, de drijvende kracht achter Biancas, maar de naam staat ook voor proper, wit, glanzend. De perfecte match dus! We wilden af van “cleaning” omdat Biancas veel meer dan een schoonmaakbedrijf is. Bianca werd ook letterlijk de mascotte van het bedrijf. Als expert met het hart op de juiste plaats bestrijdt ze de bacteriën en virussen en zorgt ze voor een gezonde en hygiënische werkplek.

Experte in hygiëne op het werk

We zetten een aantrekkelijke website op waar in 1 oogopslag duidelijk wordt waar Biancas voor staat. We kozen voor een overzichtelijke onepager met leuke knipoogjes en interessante wist je datjes. De website www.biancas.be is een mooi online visitekaartje om bedrijven en medewerkers te overtuigen van het belang van ICT-cleaning en een propere werkplek.

“Ik ben heel tevreden over mijn rebranding, het spreekt de mensen echt aan. Met mijn nieuwe website heb ik nu de perfecte tool om advertenties te maken op Facebook en Google.”

Bianca Van den Branden, zaakvoerster Biancas

Aantrekkelijke folder

Naast online tools werkten we ook een aantrekkelijke drieluikfolder uit waarin Biancas plan van aanpak uit de doeken wordt gedaan, wistjedatjes en de frequently touched areas aan bod komen. Deze folder is de ideale tool tijdens prospectiegesprekken. Bianca kan haar verhaal mooi opbouwen en kan iets tastbaar nalaten.

Corona mailing

Net voor de lancering van Biancas brak Corona uit… Eigenlijk het ideale moment om nog maar eens het belang van een gezonde & hygiënische werkplek te benadrukken via een teasende mailing, want niet iedereen staat stil bij die onzichtbare gevaren op het werk. Door frequent te reinigen en ontsmetten kan je vermijden dat je medewerkers ziek worden. Met de gratis hygiënetest overtuigt Biancas bedrijven om te kiezen voor een gezondere en hygiënischere werkplek!

Bianca is geweest

Om de medewerkers van de bedrijven waar Biancas aan de slag is bewuster te maken, laat Bianca na elke reinigingsbeurt een kaartje na met ontsmettingsdoekjes. Biancas biedt ook een gamma aan ondersteunende reinigingsproducten aan. Zo kan de medewerker tussentijds zelf zijn werkplek ontsmetten. Bianca geeft advies, tips & tricks om de werkplek gezond te houden, ook als zij er niet is om te reinigen. Met als resultaat, een gezonde werkplek met productieve medewerkers en veel minder ziekte(verzuim).

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?