Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Een thuis aan zee dankzij Agence Boo’fort

Agence Boo’fort, sinds 1980 gelegen in het centrum van Wenduine, is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van appartementen en woningen in de regio van Wenduine. Ze hebben ook een groot aanbod aan vakantiewoningen die je kan huren op de zeedijk of het centrum van Wenduine. De website van Agence Boo’fort was aan vernieuwing toe. De oude website was immers niet smartphonefriendly en scoorde niet goed op Google. Tijd voor een gloednieuwe website dus!

Onze oplossing

Na de kickoffmeeting met Melissa en Sylvia startten we aan de opzet van de nieuwe website. De look & feel van het logo werd doorgetrokken in het webdesign en de website kreeg een moderne, frisse uitstraling. We kozen voor een strakke en gebruiksvriendelijke voorstelling van de panden zodat elke bezoeker snel vindt wat hij zoekt en alle info mooi gebundeld kan terugvinden. Ook de vlekkeloze opvolging en plan van aanpak worden in de kijker gezet.

Integratie Dataplan

Voor de panden die onder vakantieverhuur vallen, werkt Agence Boo’fort met de applicatie van Dataplan. We zorgden voor een mooie integratie van de data in de nieuwe website. Gebruiksvriendelijk voor de bezoeker én voor Agence Boo’fort.

Neem zeker een kijkje op www.agenceboofort.be en ontdek jouw thuis aan zee!

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?