Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

HalloJij! Beweeg jij pijnvrij?

Kevin en Hanne van MoveClever kwamen langs bij DENK! voor een volledige rebranding. Na enkele brainstormsessies doopten we MoveClever om tot HalloJij. Met HalloJij wil beweegspecialist Kevin mensen pijnvrij laten genieten van sport maar ook zorgen dat ze pijnvrij werken én bewegen in het dagelijks leven. Iedereen die regelmatig klachten ervaart tijdens het werken, bewegen, sporten of slapen, zoals nek- en rugpijn of bijvoorbeeld al lang sukkelt met blessures, is bij HalloJij aan het juiste adres!

Onze oplossing

DENK! ontwierp een nieuwe frisse huisstijl die focust op pijnvrij bewegen en hielp Kevin bij het opstellen van een aantal dynamische programma’s voor zowel particulieren als bedrijven.

We dachten samen een nieuwe go-to-market strategie uit en werkten een communicatieflow uit, zowel B2C (gericht naar particulieren) als B2B (gericht naar bedrijven die hun medewerkers gezond & pijnvrij willen laten werken) waarmee Kevin aan de slag kon.

Om meer awareness te creëren en het salesproces te ondersteunen, ontwikkelden we tools zoals een offertemap, beachflags, naamkaartjes, flyers van de programma’s, landingspages, mailings, Facebookposts & blogs, …

“De duidelijke communicatieflow, salestips en de ondersteunende tools hebben ervoor gezorgd dat ik makkelijker nieuwe klanten aantrek en dat ik de medewerkers van oa Kortrijk Xpo mag begeleiden met mijn programma Op en Top Werken.”

Kevin Vansteenkiste, zaakvoerder en beweegspecialist HalloJij

Ook voor organisaties

Pijnvrije medewerkers zijn productievere en rendabelere medewerkers. Daarom voegden we twee B2B programma’s toe: Op en Top werken en Op en Top Inspireren. Met deze 2 programma’s helpt HalloJij jou om een gezonde en dynamische werkomgeving voor jouw medewerkers te creëren.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?