Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Duidelijk maken dat je virusvrij werkt doe je zo

Het coronavirus heeft een grote impact op de meeste bedrijven. Bedrijven zijn genoodzaakt hun communicatie aan te passen. Vraag jij je ook af hoe je moet communiceren in zo’n crisissituatie? Heb je nood aan een COVID-19 proof communicatie? Laat je inspireren door deze designs en bel of mail ons om ook jou “coronacommunicatie” te optimaliseren.

Onze oplossing

DENK! helpt je om zowel je interne als externe communicatie goed aan te pakken. We zorgen ervoor dat het snel en duidelijk zichtbaar dat jullie als bedrijf ‘coronaproof’ werken en maatregelen nemen zodat er veilig en hygiënisch gewerkt kan worden. Dit kan in de vorm van een ‘coronaproof label’, social media posts, mailings, posters, …

“Bedankt aan iedereen binnen DENK! om mijn project zo snel en perfect af te leveren. Dit maakt mij echt blij!”

Steven Vermeesch – Uitbater Bros Barbier & Carré Coiffure

Posters

Omdat hygiëne nu meer dan ooit een belangrijke rol speelt, is het belangrijk dat je werknemers, klanten of bezoekers duidelijk weten welke regels er binnen het bedrijf gelden. Een overzichtelijke, aantrekkelijke poster met duidelijke instructies kan hierbij niet ontbreken.

Coronaproof label

Een coronaproof label is handig om toe te voegen op elke vorm van communicatie. Zo kan je het label makkelijk op je social media posts toevoegen. Aan de hand van het label is het snel en duidelijk zichtbaar dat jullie als bedrijf ‘coronaproof’ werken.

Coronaproof in het straatbeeld

Het raam en/of de etalage zijn het visitekaartje van je zaak of winkel. Met raamstickers maak je aan voorbijgangers meteen duidelijk maakt dat je virusveilig werkt. Pluspunt: ze hebben een enorm groot bereik!

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?