Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Geef jouw talent een stem in VTI Torhout

Bij VTI Sint-Rembert in Torhout geven ze elk talent een stem. Een brede waaier aan opleidingen biedt voor elk wat wils. Stem verwijst ook naar het letterwoord dat staat voor Science – Technology – Engineering – Mathematics en omvat een waaier aan technologische, technische, wetenschappelijke en wiskundige opleidingen om loopbanen in wiskunde, exacte wetenschappen en techniek te stimuleren. Wat dus ook gebeurt bij VTI Torhout. Om die boodschap uit te sturen, klopten ze aan bij DENK!.

Onze oplossing

DENK! stak VTI Torhout in een nieuw (school)jasje. Modern, fris en kleurrijk. Een nieuw creatief logo en een aantrekkelijke baseline vormen de basis van de vernieuwde huisstijl. Op basis van de nieuwe huisstijl creëerden we een leerrijke infobrochure. Elke studierichting kreeg een fris kleur toegekend. Met de aantrekkelijke brochure zullen ze ongetwijfeld veel nieuw talent aantrekken!

“Toen ik de folder voor de eerste keer zag, werd ik omver geblazen. Wat een prachtig werk! We zijn het DENK!-team heel dankbaar voor de mooie uitwerking.”

Didier Lingier, adjunct-directeur

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?