Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Een top winkelervaring bij SPAR Middelkerke

SPAR Middelkerke is een gezellige buurtwinkel in Middelkerke, die deel uitmaakt van de grote Colruyt Group. Lieven van SPAR Middelkerke zet graag zijn eigen stempel op zijn winkel en vindt het belangrijk om de shoppingervaring in zijn winkel blijvend te optimaliseren. Daarom rekent hij al enkele jaren op DENK!.

Onze oplossing

DENK! stond reeds in voor visualisaties in de winkel, stickers voor op de producten en uitnodigingen. We zorgen telkens voor een dynamische ontwerp met focus op de klantenervaring. Daarnaast helpen we Lieven ook met het visualiseren van de processen in de winkel zodat het niet enkel leuk winkelen is in zijn SPAR maar het ook fijn en rendabel werken is.

Animatie aan de kassa

Ons meest recente project voor SPAR Middelkerke is de realisatie van een animatievideo die getoond wordt aan de klanten die in de wachtrij aan de kassa staan. De afhandeling aan de kassa ging in het verleden veel te traag doordat de klanten aarzelden, hun klantenkaart niet klaar hadden, verkeerd aanschoven,… Lieven wilde dat dit aangepakt werd. Deze animatievideo is het resultaat, samen met een veel vlottere afhandeling aan de kassa!

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?