Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

DecomWind platform gelanceerd voor Haven Oostende en REBO

België heeft bijna 1.500 onshore en offshore windturbines. Vandaag is het een uitdaging om de oudere windturbines op een professionele en duurzame manier te recycleren. Daarom hebben Haven Oostende en REBO NV het initiatief genomen om een ​​platform te lanceren waar de competenties en expertise in België worden verzameld om deze uitdaging aan te gaan. Het project is goedgekeurd in het kader van het Interreg VB North Sea-programma. Haven Oostende klopte aan bij DENK! voor de branding en communicatie rond het platform.

Onze oplossing

DENK! bedacht de naam DecomWind, ontwikkelde het logo, campagnebeeld en zorgde voor een stijlvolle en gebruiksvriendelijke huisstijl. Flexibiliteit en creativiteit gaan hand in hand binnen dit project!

Online platform

Een overzichtelijke website kon niet ontbreken. Op de website www.decomwind.be vind je alle informatie over het project terug, kan je partner worden, registreren voor events en alle publicaties raadplegen.

DENK! staat eveneens in voor de maintenance van de website en de verdere contentcreatie. Binnenkort staan ook de eerste workshops en events ingepland om het platform te lanceren en eraan verder te bouwen.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?