Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Een sprong vooruit voor Springbok Coaching

Springbok Coaching zet in op de gezondheid van medewerkers en zorgt voor een positieve dynamiek in bedrijven. Met de vitacheck meten ze de fysieke fitheid van medewerkers. Hun doel: meer betrokken en gelukkige medewerkers die zich met goesting engageren voor het bedrijf, collega’s en klanten. Springbok Coaching klopte opnieuw aan bij DENK! om hun huisstijl op te frissen en een leuke brochure op te maken.

Onze oplossing

DENK! blies een nieuwe wind doorheen de huisstijl. We creëerden een aantrekkelijke brochure die meegegeven wordt na het afnemen van de vitacheck. Daarnaast werd ook een werkschriftje en verschillende fiches opgemaakt. Om dit alles kracht bij te zetten, werden 2 nieuwe mascottes in het leven geroepen.

Werkschriftje

In het werkschriftje noteren deelnemers hun huidige gezondheidssituatie. Hoeveel bewegen ze? Hoe gezond zijn ze bezig? Daarnaast lijsten ze hun doelen op. Wat willen ze bereiken? Welke stappen zullen ze zetten?

Welke eventuele obstakels zijn er? Het doel van het boekje is dat ze de vooruitgang die ze maken zien. Het moet een motiverend middel zijn zodat medewerkers zich nog meer inzetten om gezonder te leven.

Mascottes

Mascottes zorgen voor een herkenbare en toegankelijke uitstraling. DENK! creëerde 2 sympathieke mascottes die de boodschap van Springbok Coaching op een heldere manier overbrengen naar het grote publiek. De mascottes geven de deelnemers verschillende tips en tricks om gezonder te leven.

Leaflets en fiches

Om werknemers zo veel mogelijk te motiveren werden er verschillende leaflets en fiches opgemaakt met challenges zoals de squat-challenge. De fiche bevat onder andere informatie over de uitvoering van de perfecte squat en een stempelkaart. Wanneer het doel bereikt is, kunnen de deelnemers leuke prijzen winnen.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?