Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Een job bij Van Hee? De nagel op de kop!

Ramen en Deuren Van Hee rekent al enkele jaren op de creatieve ondersteuning van het DENK!-team. Van Hee kiest ervoor om niet de grootste maar wel de beste te zijn aan de kust als het over ramen en deuren gaat. Een echt familiebedrijf waar de sfeer onder de collega’s heel goed is. Om het vele werk kwaliteitsvol te kunnen blijven uitvoeren, zoekt Van Hee extra helpende handen. Goeie schrijnwerkers vinden is niet zo simpel, daarom vroegen ze onze hulp om een campagne op te zetten.

Onze oplossing

We bedachten de campagne “Een job bij Van Hee? De nagel op de kop!” en creëerden het label Team Van Hee en een mascotte om in te zetten in de vacaturecampagnes. Onze fotografe Tine ging op bezoek in het kantoor en atelier van Van Hee en ze ging op stap met de plaatsers. Dat resulteerde in mooie beelden van Team Van Hee. De medewerkers spelen natuurlijk een belangrijke rol in de campagne.

Ontdek online Team Van Hee en de vacatures

Voor deze campagne kon een jobpagina natuurlijk niet ontbreken. Op de website kan je nu ook een aparte pagina met de vacatures terugvinden, naast een voorstelling van Team Van Hee. Ook de troeven van werken bij Van Hee vind je er terug samen met enkele quotes van tevreden medewerkers. Dankzij de foto’s en video op de jobpagina kan je echt al eens de sfeer opsnuiven. Ontdek het op: ramenvanhee.be/vacatures

Snuif even de sfeer op…

In functie van de employer branding campagne maakten we een video op met sfeerbeelden van het werk in het atelier en bij plaatsing. Een van de medewerkers van Team Van Hee komt aan het woord in de video en vertelt waarom het fijn werken is bij Van Hee. De mascotte verkondigt duidelijk dat we op zoek zijn naar schrijnwerkers die willen verder timmeren aan hun toekomst bij Team Van Hee. Bekijk de video en snuif de sfeer bij Team Van Hee op.

Timmeren aan jouw toekomst start op Facebook

We zetten een vacaturecampagne op Facebook op om schrijnwerkers te vinden om het team te versterken. Ook hier werken we met de mascotte en de foto’s van de shoot. We verwijzen iedereen door naar de jobpagina waar ze de vacatures in detail kunnen raadplegen en gemakkelijk kunnen solliciteren.

Welkomstfolder voor sollicitanten

We ontwierpen een stijlvolle tweeluikfolder waarin Team Van Hee voorgesteld wordt, de troeven in de kijker worden gezet en medewerkers vertellen waarom werken bij Van Hee zo plezant is. De folder wordt verspreid via interimbureaus, scholen, VDAB en via zaken in de buurt om zo schrijnwerkers in de regio aan te spreken. Ook de medewerkers zelf delen de folder uit via kennissen en familie. Wie weet werkt een van hen binnenkort bij Team Van Hee!

Team Van Hee wordt gezien

Het is belangrijk dat Team Van Hee gezien wordt, niet enkel om klanten aan te trekken maar ook om nieuwe collega’s aan te trekken. De nieuwe opdruk van de werkkledij spreekt enorm aan en de medewerkers zijn trots om de kledij met de nieuwe mascotte te dragen. De stickers op de camionetten zorgen ervoor dat de zoektocht naar schrijnwerkers op de baan zichtbaar is. We maakten bovendien deur- en raamhangers die de plaatsers kunnen nalaten bij de klant. Een leuke eyecatcher voor de klant én het geeft de plaatsers een groot trotsgevoel.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?