Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

We laten Boon Solar stralen

Zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpaal of algemene elektriciteitswerken? Boon Solar levert kwaliteit met een persoonlijke, betrouwbare aanpak. Boon Solar, toen nog Boon Techniek, klopte aan bij DENK! voor een restyling.

Onze oplossing

Zonnepanelen zijn één van de specialiteiten van Boon Solar. Daarom werden zonnepanelen als extra grafisch element in het nieuwe gerestylede logo verwerkt. Het nieuwe logo komt terug in de huisstijl, wagenbelettering, naamkaartjes en website.

“We vinden onze nieuwe look & feel heel geslaagd. Dankzij onze sterke online aanwezigheid krijgen we meer aanvragen, dus we zijn zeker tevreden met het resultaat!”

Lauren Boon, zaakvoerder Boon Solar

Website

Als online visitekaartje werd een nieuwe website ontworpen met een fris design. Gebruiksvriendelijk, een goede vormgeving en een ijzersterke structuur vormen de basis. Daarnaast staan we ook in voor de SEA van Boon Solar om meer klanten aan te trekken. Kortom, een look & feel die iedereen aanspreekt en een sterke online campagne die zorgt voor meer aanvragen en meer klanten.

Outdoor visibiliteit

We brachten de vernieuwde huisstijl ook naar buiten. We staken de bedrijfswagens van Boon Solar in een nieuw jasje. Deze opvallende, frisse belettering trekt sowieso aandacht op de weg.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?