Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Altijd veilig onderweg met Virukit

MULTI-G is een Belgisch farmaceutisch bedrijf dat al 30 jaar actief is op internationaal vlak en voornamelijk in Afrika om er kwaliteitsvolle medicijnen toegankelijk te maken voor iedereen. Als een van de eerste Europese bedrijven heeft het een betrouwbare COVID-19 serologische test beschikbaar gesteld gevolgd door antigen testen. We werken al enkele jaren voor Multi-G en nu was de vraag om de Virukit op de Belgische markt te lanceren.

Onze oplossing

Virukit is een handig tasje met alle essentiële zaken om je te beschermen tegen besmetting door een virus, zoals Covid-19. We zetten hiervoor de campagne “Altijd veilig onderweg met Virukit” op. Voor we campagne konden voeren, zorgden we ervoor dat de Virukit in een aantrekkelijk jasje werd gestoken. Zo stonden we in voor de bedrukking van de tasjes en de opmaak van de labels en bijsluiters.

Virukit bij de apotheker en retailer

Virukit wordt nu verkocht bij apothekers, bij retailers en bijvoorbeeld ook op de luchthaven. Voor de presentatie van de Virukit maakten we een toonbankdisplay en een grote, staande display waarop de inhoud en voordelen van de Virukit te vinden zijn. Virukit wordt ook gepromoot op medische beurzen, daarvoor zorgden we eveneens voor de nodige visuals.

Ontdek (én koop) Virukit online

Via de website www.virukit.be ontdek je wat Virukit is en waarom je Virukit best altijd mee neemt in de wagen of op reis. Op de website kan je ook de verkooppunten vinden. Binnenkort kan je er ook jouw Virukit online aankopen. Op de website pronken enkele mooie foto’s die de Virukit en het gebruik ervan goed in beeld brengen. Heb jij al een Virukit?

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?