Online advertenties

Online adverteren is uiterst effectief en biedt heel wat mogelijkheden. De verkoop van een bepaald product of een bepaalde dienst boosten was nog nooit zo makkelijk.

Door het gebruik van onder andere Google AdWords, displaymarketing en social media advertising bereikt u uw doelgroep in slechts enkele klikken. Digitale advertenties zijn specifiek gericht op mensen die voor u het meest interessant zijn, uw doelgroep dus. Wilt u zich focussen op vrouwen boven de 30? Mannen in de buurt van Gent of iedereen die geïnteresseerd is in tennis? Segmentatie tot in de kleinste details is mogelijk met de online tools en kennis van DENK!.

Een grote speler op vlak van online advertenties is Google. Google AdWords is – hoe raadt u het – het advertentieprogramma van Google. Heel interessant want hoe vaak zocht u zelf niet in deze online databank? AdWords zorgt voor de gesponsorde sites die u ziet boven de normale zoekresultaten. U bent dus zeker dat uw site opgemerkt wordt en de conversieratio hoger ligt. Hier stopt het evenwel niet. De advertentiedienst van Google zorgt er ook voor dat uw advertenties kunnen verschijnen op externe sites en partnerwebsites van Google. We denken hij bijvoorbeeld aan de banners die u tegenkomt op 2dehands.be.

DENK! helpt u met veel plezier deze online tools, zoals Google Adwords, toe te passen. Wanneer u bij ons komt, gaan we na wat de specifieke noden van uw bedrijf zijn. Samen zoeken we naar de eigenschappen van uw doelpubliek en vinden zo de beste marketingstrategie. We leggen u vervolgens de mogelijkheden van online adverteren haarfijn uit en bespreken wat mogelijk is binnen uw vooropgesteld budget. Tijdens de campagnes monitoren en analyseren we alle beschikbare data, zodat u een perfect zicht heeft op alle aspecten en inzichten binnen uw online advertenties. Lees zeker ook onze blog rond onze favoriete meet-tools.

De online advertenties verschijnen in allerlei vormen en maten, van tekst tot banner en video. Een waaier aan keuzemogelijkheden dus! DENK! steekt ook hier met plezier een handje toe. Catchy advertentieteksten, knappe visuals of audiovisueel materiaal? Wij garanderen het beste resultaat voor elk budget.

Vragen over online adverteren? Aarzel niet om ons te contacteren!