Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Thuishaven van open minds & out of the box denkers

Containers, ze zijn de ultieme doos, gestandaardiseerd & uniform. Je zou kunnen denken dat het behandelen van containers ook gestandaardiseerd is. Dat werken bij CSP Zeebrugge saai is. Maar dat is niet zo. CSP Zeebrugge is al enkele jaren klant bij DENK! en schakelde ons team nu in voor een creatieve employer branding campagne om hun openstaande vacatures in te vullen.

Onze oplossing

Het CSP Zeebrugge team houdt van de zee, heeft een passie voor schepen en heeft altijd zin in actie. Snel anticiperen, in oplossingen denken en vlotte flows creëren is wat zij het liefste doen. We bedachten de campagne “Thuishavenjobs” met de slogan “Thuishaven van open minds & out of the box denkers” en creëerden 2 mascottes om in te zetten in de vacaturecampagnes.

Werken bij CSP Zeebrugge? Meer dan een job!

DENK! stond onder andere in voor de ontwikkeling van de campagnebeelden en printadvertenties om de vacatures offline te promoten. De focus lag op de 3 profielen waar CSP Zeebrugge dringend naar op zoek was. We leggen zowel offline als online de nadruk op de troeven van werken bij CSP Zeebrugge: out of the box denken, verrassend veel variatie, passie voor scheepvaart en een positieve teamdynamiek.

Online thuishavenjobs spotten

CSP Zeebrugge had enkel een Engelstalige website met een jobpagina, ook in het Engels. Daar brachten we verandering in door een catchy jobpagina op te zetten met wervende vacatures zonder cliché teksten en uiteraard in het Nederlands want dat is de taal van hun (potentiële) medewerkers. Ook de mascottes, video en mooie beelden ontbreken niet op deze pagina. Check www.thuishavenjobs.be en ontdek hoe wij de jobcampagne van CSP Zeebrugge creatief aangepakt hebben.

Welkom bij CSP Zeebrugge

In functie van de employer branding campagne staken we een aantrekkelijke video in elkaar met beelden van people@work, de dynamiek van het team, de unieke werklocatie,… De troeven zijn als keywords verwerkt in de video. De video wordt ingezet op de jobpagina en in de social media campagnes.

Succesvolle vacaturecampagne op social media

Om de verschillende vacatures te promoten zetten we social media advertising op. Daarnaast verzorgen we ook de contentposts zodat de dynamiek van het team meer afstraalt van de social media kanalen van CSP Zeebrugge. Na 1 maand adverteren mochten we al 1 vacature offline halen omdat deze zo snel ingevuld was…

Welkomstfolder voor sollicitanten

Om sollicitanten nog meer enthousiast te maken, krijgen ze bij een eerste kennismaking of sollicitatiegesprek een welkomstfolder waarin ze meer info vinden over de waarden van CSP Zeebrugge. De folder bevat ook quotes van tevreden medewerkers en nieuwtjes over de terminal. Je krijgt er echt zin van om meteen van start te gaan bij CSP Zeebrugge.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?