Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Rebranding die staat als een huis

Agence Verburgh is een vastgoedkantoor in het bruisende Blankenberge. Hun website en huisstijl gaven niet meer weer waar het kantoor voor staat: een excellente en persoonlijke dienstverlening. Zaakvoerders Vincent Verhaeghe en Wendy Holvoet vroegen DENK! om een frisse, dynamische wind doorheen hun online en offline marketing te laten waaien.

Onze oplossing

Zoals Agence Verburgh voor elke klant het juiste pand vindt, zo vindt ons team voor elke klant de juiste totaalbeleving – en dat zowel online als offline. Voor een frisse rebranding, heldere beelden en een aantrekkelijke website zit Agence Verburgh dus goed bij DENK!

Rebranding staat als een huis

Het nieuwe logo en de bijhorende huisstijl in blauwtinten ademt professionaliteit en blijft toch dynamisch dankzij een zomers vleugje geel. Net wat je verwacht van een vastgoedkantoor aan zee. Ook de mascottes zijn onze huizenhoge favorieten, ze geven een leuke twist aan de communicatie van Agence Verburgh.

Aantrekkelijke foto- en videografie

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden. We fotografeerden het nieuwe kantoor van Agence Verburgh en hun ervaren team maar wat graag. Kennismaken met hen en de services die ze bieden? Dat kan via hun bedrijfsvideo.

Immobilier ook mobiel vlot bereikbaar

De website van Agence Verburgh is een bron aan informatie. Van de panden die ze in verhuur of verkoop aanbieden over syndicale dienstverlening tot algemene zaken. Net als de vastgoedmarkt moet ook de site vlot mee bewegen, via welke device je ook surft: smartphone, tablet of desktop. DENK! bedacht het design en vulde dit graag in. Partner Skarabee zorgde voor het technische aspect. Zo ziet de site er piekfijn uit én functioneert die ook vlot! Benieuwd? Surf naar www.agenceverburgh.be/nl.

Verk(n)ocht aan mooie marketingtools

Het oog wil ook wat – dat weten we bij DENK! maar al te goed. Daarom ontworpen we voor Agence Verburgh heel wat visuele communicatietools. Van een knappe foldermap voor klanten en prospecten tot verzorgde belettering op de kantoorramen: ze zijn vast goed gezien! Ook de alom gekende immoborden kregen een stijlvolle update. Wij zijn alvast … verkocht!

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?