Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Go with the maritime flow

Maritieme Kring Zeebrugge is een netwerkvereniging met vertegenwoordigers van bedrijven die actief zijn in de Zeebrugse haven. Bij de collega’s van de Oostendse havens zag de Maritieme Kring het effect van digitalisering en … DENK! De Maritieme Kring ging dus ook in zee met DENK! En of we hun communicatie wilden upgraden!

Onze oplossing

De slogan van de Maritieme Kring Zeebrugge is ‘conferre capita’, hoofden samenbrengen. DENK! stak dan ook de creatieve koppen bijeen. Met een nieuwe branding en frisse visuals heeft de Maritieme Kring Zeebrugge de wind in de zeilen. Een nieuwe website met uitgebreide mogelijkheden maakt het helemaal af.

Rots in de nieuwe branding

De creatievelingen bij DENK! bedachten een nieuw logo en bijhorende huisstijl. Een knipoog naar de haven zelf mocht natuurlijk niet ontbreken in het logo en uiteraard komt blauw, de maritieme kleur bij uitstek, veelvuldig terug doorheen alle communicatietools.

Nieuwe vloot accessoires

Dankzij nieuwe accessoires trekt de Maritieme Kring Zeebrugge de aandacht naar zich toe op élk evenement. Van beach flags tot tafelvlaggetjes en roll-ups: DENK! maakte er échte eyecatchers van in de nieuwe huisstijl.

Surfen op een nieuwe site

Ook de website kreeg een nieuw jasje. Opgefrist, helder én herkenbaar. Bovendien is de website voortaan een allround communicatietool dankzij het online ledenportaal, ondersteund door DigiDENK. Zelf een kijkje nemen? https://www.maritiemekringzeebrugge.be/

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?