Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Feesten met zicht op zee bij Ostend Sea P’lace

Bij Ostend Sea P’lace ben je aan het juiste adres voor de organisatie van jouw event. Je kan er feesten in een van hun prachtig gerenoveerde zalen rondom de Wellingtonrenbaan van Oostende, een unieke feestlocatie voor je huwelijk of bedrijfsevent. Hun website was ook aan een verfrissende renovatie toe, en daarom klopten ze aan bij DENK!.

Onze oplossing

We begonnen met het vernieuwen van hun website. Na het opzetten van de website gingen we verder in zee en maakten we verschillende creatieve ontwerpen. Roll-up banners, baches, advertenties, een SEA campagne,.. Daarnaast creëerden we ook voor de summerbar van Ostend Sea P’lace, Summerbar Bagatelle, verschillende aantrekkelijke ontwerpen en visuals.

Website

Aangezien een beeld meer dan duizend woorden zegt, kozen we voor een ontwerp waarbij een video de homepagina domineert. Dankzij deze visueel aantrekkelijke pagina krijgen potentiële klanten meteen een duidelijk zicht van de zalen. Benieuwd hoe de website er uitziet? Neem een kijkje op ostendseaplace.be

Summerbar Bagatelle

We creëerden content voor Summerbar Bagatelle, een hippe concept zomer bar tussen het strand en de hippodroom van Oostende. We lanceerden een winactie met een reis naar Kos, die een schot in de roos was! Daarnaast ontwierpen we nog wat leuke visuals die gepost werden op de social media.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?