Videomarketing

U weet dat video de toekomst is, maar wat is videomarketing? En hoe zet u hierop in?

De aandachtspanne van de consument verkort altijd maar. De kunst is dus om in een korte tijd, kwaliteitsvolle content naar uw klanten en prospects over te brengen. Interactieve en visuele video’s zijn hier perfect voor. Met videomarketing gebruiken we online video om uw doelgroep te bereiken en te binden aan uw product. We laten ze op een dynamische manier kennis maken met uw organisatie en bewegen ze tot actie. Of wilt u video combineren met emailmarketing? De mogelijkheden zijn legio. Waarom moet uw bedrijf kiezen voor video? We leggen het graag uit… met een video.

Nog niet overtuigd? Dan zeggen we het nog even met woorden:

  • Video marketing verbetert de vindbaarheid van uw website
  • U krijgt meer converterend websitebezoek
  • Online video wordt tot meer dan 10 x vaker gedeeld via social media.
  • Video’s worden vaak bekeken op tablet en smartphones
  • Video verhoogt de bezoekduur
  • Met een video is het makkelijker om naast informatie ook emotie over te brengen.
  • Er is een betere en persoonlijke merkbeleving.

Maar hoe pakken wij dat aan? Junior Content Creator Wannes legt het u uit.

Wat hebben we voor u in petto?

1. Bedrijfsvideo

Steeds meer bedrijven laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Hier zien we een belangrijke overkoepelende trend: realiteit boven kwaliteit. Consumenten zijn steeds minder gevoelig voor het masker dat bedrijven opzetten richting de buitenwereld. Met een bedrijfsfilm zet u uw bedrijf en uw mensen in de spotlight.

2. Testimonial

Nog steeds is mond-tot-mond reclame één van de meest effectieve vormen van marketing. Potentiële klanten zijn eerder geneigd jouw boodschap te geloven als zij positieve ervaringen horen van andere gebruikers. Ze hebben een erg hoge geloofwaardigheid; een groot (en relevant) bereik en zetten de kijker eerder aan tot actie.

3. Aftermovie

Aftermovies zijn het paradepaardje van grote muziekfestivals, maar ook uw event heeft baat bij een meeslepend sfeerverslag. Uw event wordt in enkele minuten samengevat en kan op verschillende manieren en voor diverse doeleinden worden ingezet. Nog overtuiging nodig? 3, 2, 1, actie!

4. Animatiefilmpje

Animatiefilmpjes zetten we vooral in om complexe processen te verduidelijken. DENK! maakt voor u een filmpje van één minuut dat op een eenvoudige en verstaanbare manier uw informatie tot bij de klant brengt. Uiteraard hoeft het niet precies één minuut te duren. We willen uw boodschap zo goed mogelijk tot bij uw klant brengen.

Wij maken filmpjes op uw maat. Vindt u hierboven niet meteen wat u zoekt? Wenst u een reportage, een vlog of iets compleet anders? We bespreken het graag met u!