Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Happily Ever Aftermovie: waarom jouw event een aftermovie verdient

Aftermovies zijn het paradepaardje van grote muziekfestivals, maar ook jouw event heeft baat bij een meeslepend sfeerverslag. Jouw event wordt in enkele minuten samengevat en kan op verschillende manieren en voor diverse doeleinden worden ingezet. Nog overtuiging nodig? 3, 2, 1, actie!

Aftermovie DENK!

Een blijvende herinnering
In tegenstelling tot wat je zou denken, kan je een aftermovie nog lang na afloop van jouw evenement inzetten. Plaats hem zeker op jouw website. Een aftermovie straalt uit wie je bent en waarvoor je staat. Zo komt jouw boodschap op een informele manier over.

Herbeleven
Bezoekers van jouw event kunnen alle gezelligheid nog eens herbeleven. Wanneer zij een fijne tijd hadden en/of zichzelf in beeld zien, gaan ze jouw video sneller delen op social media. Op die manier bereik je een pak meer mensen en vergroot je jouw naamsbekendheid.

Nieuwsgierigheid wekken
Een aftermovie is er niet alleen om jouw aanwezige gasten te laten nagenieten, maar ook om de nieuwsgierigheid van toekomstige bezoekers te wekken. Door middel van een aantrekkelijke montage van de hoogtepunten van jouw evenement geef je niet-aanwezigen het gevoel dat ze echt iets gemist hebben. Daardoor zal je de volgende keer meer bezoekers aantrekken.

Promotie van uw huidig en volgende evenementen
Wanneer mensen interesse hebben in jouw feest, beurs,… gaan ze op zoek naar wat er de vorige editie te beleven viel. Geen betere manier om dat te tonen met een aftermovie. Ook kan je er een paar van de meest fantastische beelden uitpikken en een aparte trailer maken om jouw volgend evenement te promoten.

Met dank aan
Een aftermovie is ook de ideale manier jouw sponsors te bedanken. Breng hun logo in beeld tijdens de video of sluit af met een speciale eindpancarte.