Blog

Happily Ever Aftermovie: waarom uw event een aftermovie verdient

Aftermovies zijn het paradepaardje van grote muziekfestivals, maar ook uw event heeft baat bij een meeslepend sfeerverslag. Uw event wordt in enkele minuten samengevat en kan op verschillende manieren en voor diverse doeleinden worden ingezet. Nog overtuiging nodig? 3, 2, 1, actie!

Aftermovie DENK!

Een blijvende herinnering
In tegenstelling tot wat u zou denken, kunt u een aftermovie nog lang na afloop van uw evenement inzetten. Plaats hem zeker op uw website. Een aftermovie straalt uit wie u bent en waarvoor u staat. Zo komt uw boodschap op een informele manier over.

Herbeleven
Bezoekers van uw event kunnen alle gezelligheid nog eens herbeleven. Wanneer zij een fijne tijd hadden en/of zichzelf in beeld zien, gaan ze uw video sneller delen op social media. Op die manier bereikt u een pak meer mensen en vergroot u uw naamsbekendheid.

Nieuwsgierigheid wekken
Een aftermovie is er niet alleen om uw aanwezige gasten te laten nagenieten, maar ook om de nieuwsgierigheid van toekomstige bezoekers te wekken. Door middel van een aantrekkelijke montage van de hoogtepunten van uw evenement geeft u niet-aanwezigen het gevoel dat ze echt iets gemist hebben. Daardoor zult u de volgende keer meer bezoekers aantrekken.

Promotie van uw huidig en volgende evenementen
Wanneer mensen interesse hebben in uw feest, beurs,… gaan ze op zoek naar wat er de vorige editie te beleven viel. Geen betere manier om dat te tonen met een aftermovie. Ook kunt u er een paar van de meest fantastische beelden uitpikken en een aparte trailer maken om uw volgend evenement te promoten.

Met dank aan
Een aftermovie is ook de ideale manier uw sponsors te bedanken. Breng hun logo in beeld tijdens de video of sluit af met een speciale eindpancarte.