Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Werkplekleren bij DENK!

Hallo, met Caro De Kimpe hier! Zes februari 2020 ben ik van start gegaan als Account Assistant bij DENK!. Werken voor DENK! is een intensieve, leuke en uiteraard leerrijke ervaring. Hoe ik deze periode al heb beleefd, lees je hier!

Ik maak hier effectief deel uit van het team. Bij DENK! is de sfeer op de werkplaats van groot belang. Zo ga je op jouw verjaardag zeker iets verwachten, ook in deze coronatijden ontbreekt de inzet hiervoor niet. Regelmatig worden Google Hangouts ingepland om even bij te praten. Af en toe ontvangen we hiervoor een leuk ‘overlevingspakket’ in de brievenbus.

Maar wat heb ik nu allemaal geleerd? Dat is een moeilijke vraag. Via werkplekleren kan ik meteen toepassen wat ik in de lessen heb gezien. Zo mocht ik al verschillende content grafische ondersteuning geven onder begeleiding van Seba. En kon ik enkele leuke post opmaken voor Warm Oostende en Ikjeunemie. Iedere dag leer ik wel wat nieuws en krijg ik de mogelijkheid om van alles te proeven. Je wordt klaargestoomd tot een echte marketeer!

 

Start werkplekleren DENK!, let’s go!

Vanaf dag één werd ik met open armen ontvangen in het team. Ik maakte kennis met de Denkers en sta hen bij waar nodig. Content creëren met Luca, video-opnames met Tine, grafische technieken van Seba, een paar extra handen voor Nadine, variatie genoeg!

Het is een parcours die verschillende uitdagingen te bieden had. Op dertien maart kreeg ik het spijtige nieuws te horen dat werkplekleren even ‘on hold’ werd gezet door corona. Maar de Denkers waren me zeker niet vergeten! Af en toe kon ik enkele leuke verassingen terug vinden in mijn brievenbus. Zoals voor Pasen kreeg ik een leuk paasei gevuld met pralines.

Gelukkig kon ik in juni terugkeren en mocht ik me twee weken komen inzetten. Zo was het eerste gedeelte van mij werkplekleren afgerond.

Klaar voor deel twee? Zeer zeker. Op 24 september 2020 keerde ik terug om het werkplekleren verder te zetten. Helaas nog steeds met corona op de loer. Deze vervelende situatie heeft me wel de kans gegeven om te proeven van het telewerken. Een hele uitdaging, plots heb je minder snel de ondersteuning die je vroeger had. Het was even wennen, maar gelukkig laten de Denkers hun niet kennen en blijf ik de ondersteuning krijgen die ik nodig heb. Tot achttien juni 2021 mag ik hier nog de kneepjes van het vak leren. De tijd vliegt voorbij!

Groeien als persoon

Ik hoop nog veel te mogen bijleren en verder te groeien in mijn kunnen! Copywriting is bijvoorbeeld nog geen sterkte van mij, hiervoor zal ik me dan ook inzetten om te groeien. Zo ben ik momenteel in mijn lessen bezig met de module Direct Marketing. De zaken die tijdens deze lessen aangehaald worden, probeer ik meteen toe te passen in mailings. Wat ik heb ontdekt bij DENK! is dat ik vooral interesse heb voor de grafische kant. Het ontwerpen van content, bonnen, kalenders, logo’s… Zo werkte ik onlangs mee aan de Geluksdozen-actie en maakte ik enkele bonnen op, bijvoorbeeld die voor Het James Ensorhuis. Met de feedback van Seba blijf ik groeien op dit vlak en hoop ik deze skill sterker te maken. Met de positieve en hulpvolle vibes van de Denkers zie ik dit helemaal in orde komen.