Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Rebranding met een groene draad voor Event Mosaic

Event Mosaic maakt van corporate events en teambuildings een onvergetelijk succes. De evenementen worden georganiseerd met een duurzame insteek om de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden. Een mooie missie die via rebranding nog een pak sterker kon uitkomen. Om dit tot stand te brengen, kwam Event Mosaic bij DENK! terecht.

Onze oplossing

Onze copywriter kroop in haar pen om het verhaal van Event Mosaic te capteren. De copy kreeg een plek op het drukwerk en de opgefriste website. En een nieuw logo met bijpassende baseline? Dat mocht natuurlijk niet ontbreken! Het resultaat? Een mooie mozaïek waarin alle elementen samen passen.

De groene draad

Event Mosaic is sterk in het organiseren van unieke belevenissen, dat staat vast. Maar ook hun duurzame aanpak is een troef in de sector. Om hun verhaal duidelijk en impactvol te verwoorden, ging onze copywriter aan de slag. Op basis van een interview werd hiervoor de nodige input verzameld. Ook het logo mocht een groener kantje krijgen. DENK! creëerde een herkenbare mozaïek met een nieuwe baseline eronder: sustainable events to empower people. Duurzaamheid vormt dus de groene draad doorheen de branding!

Een frisse look

Een nieuwe huisstijl vraagt om nieuwe documenten. De offerte kreeg een frisse cover die de kunst van Event Mosaic weerspiegelt door middel van een fotocollage. Ook het slotblad werd onder handen genomen door DENK! en kreeg de typische zeshoek, omgeven door blauw en groen. Om de offertes mee te geven met klanten, kon een offertemap niet ontbreken. Ook een naamkaartje is een must in de eventsector, maar hoe spring je ertussenuit? DENK! wist de oplossing en liet ook hier de zeshoek terugkomen door te werken met een stansvorm.

Klik en ontdek

Op de website van Event Mosaic kunnen geïnteresseerden het aanbod en enkele voorgaande realisaties ontdekken. Dankzij het contactformulier kunnen vragen of aanvragen eenvoudig verstuurd worden. DENK! zorgde ervoor dat de website perfect aansluit op de nieuwe huisstijl. Je leest er het verhaal over Event Mosaic, ziet er de typische kleuren & vormen en maakt er kennis met de diensten. DENK! stond in voor het webdesign en de webpartner van Event Mosaic zorgde voor de technische uitwerking. Check de website op www.eventmosaic.be.

Digitale templates, handig en mooi!

Aansluitend op de website, ontwierp DENK! nog meer digitale communicatietools. Om de nieuwe huisstijl aan te kondigen, zetten we een mailing klaar om uit te sturen naar de contactenlijst. Daarnaast maakte DENK! enkele templates op voor sociale media zodat Event Mosaic zelf snel en makkelijk content kan creëren. Ook de verkoopfiches werden van een nieuw jasje voorzien en staan klaar om invulling te krijgen.

Ook het verhaal van jouw bedrijf duidelijk maken?