Laat zien wie je bent

Sluit snel even de ogen en denk aan Apple, Coca-Cola, Google, Nike … Je merkt het meteen: een logo, een beeld of een lettertype is vaak het eerste waar je aan denkt bij een merk. Het imago van jouw bedrijf staat of valt met een goed grafisch ontwerp.

Dat jouw boodschap inhoudelijk klanten aanspreekt is natuurlijk belangrijk, maar dat zal sneller gebeuren wanneer jouw verhaal ook visueel aantrekkelijk is. DENK! zorgt ervoor dat jouw huisstijl, logo, brochure & andere communicatie de identiteit van jouw bedrijf uitstralen. Onze graphic designers laten met plezier hun creativiteit los op jouw project.

Corporate identity

Uw huisstijl is de visuele vertaling van de identiteit & communicatie van uw bedrijf. Een sterk logo vat de essentie van uw merk samen. DENK! combineert de juiste kleuren en vormen zodat uw bedrijf een echte persoonlijkheid krijgt. Zowel uw medewerkers als klanten voelen zich meer verbonden met uw merk als u de huisstijl doortrekt naar o.a. briefhoofden, e-mailhandtekeningen en kleding.

Mascotte

Naast een logo is een mascotte de beste manier om jouw bedrijf herkenbaar te maken. Een goed ontworpen mascotte wekt sympathie op, straalt jouw kernwaarden uit en geeft jouw imago een boost. Dankzij onze ervaring wekken we ook voor jouw bedrijf de perfecte mascotte tot leven.

Folder

Online communicatie is vandaag niet meer weg te denken uit jouw communicatieplan, maar ook een traditionele folder levert nog altijd veel succes op. Onderzoek toont aan dat 9 op de 10 Belgen de folders die ze in de bus ontvangen effectief lezen. Bovendien is het een handige tool om na een verkennend gesprek achter te laten bij een potentiële klant. Zo kan hij alles nog eens rustig nalezen. Wij ontwerpen voor jou een folder die het perfecte evenwicht biedt tussen wervende teksten en knappe beelden.

Infographic

Niet iedereen houdt van ingewikkelde statistieken, leest een ton aan data of begrijpt complexe processen. Doe een beroep op DENK! om jouw verhaal op een verstaanbare manier de wereld in te sturen als infographic. Met de juiste kleuren, heldere tekst en toffe illustraties maken we jouw boodschap meteen een stuk duidelijker.

Van alle markten thuis

DENK! kiest bewust voor een 360°-aanpak. Ook voor copywriting, fotografie & video halen onze Denkers alles uit de kast. Bezorg ons jouw vraag via het formulier hieronder en wij antwoorden zo snel mogelijk!

Benieuwd naar meer of wat DENK! voor jou kan betekenen?