Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Bezoek ons op Bedrijvencontactdagen 6 en 7/12 | Nieuws

Op woensdag 6 en donderdag 7 december is het weer zo ver: Kortrijk Xpo zet zijn deuren open voor ondernemingen en ondernemers voor Bedrijvencontactdagen.

Bedrijvencontactdagen is het grootste B2B event van het land en is ondertussen al aan zijn 16de editie toe. Kom langs op onze stand en ontdek wat DENK! voor jou kan betekenen. Wij zijn alvast klaar om jou met een grote glimlach en wat lekkers te ontvangen en uitleg te geven over onze 360°-strategie en aanpak.

Een blik achter de schermen

Altijd al willen weten hoe onze graphic designer Seba zijn schetsen tot leven wekt met animatie? Of hoe jr. content creator Sarah losse beelden omtovert tot een leuk filmpje? Ontdek het op de beurs! Zij zullen hier live aan het werk gaan.

Schitter in de officiële aftermovie van Bedrijvencontactdagen

DENK! creëert de officiële aftermovie van Bedrijvencontactdagen. Twee dagen lang gaan we samen met een BV op stap om interviews af te nemen en de tofste sfeerbeelden te verzamelen. Mogen we jou en/of jouw stand zeker niet overslaan? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Win jouw bedrijfsfilm

Een video voor jouw bedrijf doet wonderen! Niet alleen worden beelden 122 keer sneller opgenomen dan tekst, maar onthoudt u ook 80 procent van wat u ziet tegenover 20 procent van wat je leest. Bij DENK! begrijpen we dus hoe belangrijk video is. Bezoek onze stand en maak kans op jouw gratis bedrijfsfilm.

Praktisch:

Wanneer:
6 en 7 december van 14u tot 21u

Waar:
Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216 – Kortrijk
STAND 103 (vlakbij de bar!)

Registreer je hier en gebruik onze code 50750 voor gratis toegang. Tot dan!