Mail Jolien jolien@denk.be of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Werknemers betalen om te bewegen, Het DENKhuis doet het.

 

Een zittende job is het nieuwe roken. Factcheckers bewees hoe ongezond meer dan 10 uur zitten per dag is. Compenseren met extra hard te sporten in het weekend is niet de oplossing. Wat kunnen we dan wel doen om gezonder te leven? Je zitdag doorbreken met een beweegpauze!

Van thuis uit of van op kantoor, het maakt niet uit. Elke maandag, donderdag en vrijdag wagen we ons samen aan een beweegpauze van 20 minuten. Het zijn geen zware fysieke work-outs, maar rustige beweegvormen die vooral focussen op de gevoelige plaatsen zoals de rug, nek en schouders.

Onze medewerkers worden betaald om tijdens hun werkuren mee te doen aan deze beweegpauzes. Het DENKhuis vindt het welzijn van de medewerkers belangrijk. Bij elke beweegpauze is er een gezellige en sportieve sfeer aanwezig en wordt er altijd nog over na gepraat.

“Medewerkers hebben minder last van rugproblemen” – Peter De Gryse, CEO Het DENKhuis

Als bedrijf halen we met deze beweegpauzes er tal van voordelen uit. Onze medewerkers zijn minder vaak ziek of afwezig door fysieke klachten. Van sommige medewerkers zijn de fysieke klachten al voor een groot deel afgenomen. Door de extra sfeer en beweging zijn ze ook minder vatbaar voor een burn-out. Ons werk wordt na het bewegen extra productief en met meer alertheid terug in handen genomen.

“Ik voel me productiever en heb terug meer energie na een beweegpauze” – Sebastiaan Geeraert, grafisch designer bij Het DENKhuis

De beweegpauzes zijn de ideale manier om het hoofd even leeg te maken en daarna met meer energie terug aan de slag te gaan. Eén van onze merken, DENK!, staat verantwoordelijk voor zijn creatieve marketing. Het grootste voordeel van deze beweegpauzes is voor ons bedrijf de verbetering van de creativiteit.

“Ik raad het andere bedrijven zeker aan” – Peter De Gryse, CEO Het DENKhuis

Het DENKhuis is overtuigd van de voordelen van de beweegpauzes. We raden het andere bedrijven dan ook zeker aan om te proberen. Het welzijn van je medewerkers neemt toe waardoor het ook een gunstig effect heeft op je bedrijf. De beweegpauzes van Het DENKhuis worden wekelijks verzorgd door Kevin van HalloJij.

Bekijk terwijl onze DENKers in action tijdens een beweegpauze.

 

De video en blogpost werden gemaakt door onze stagiairs Sigy en Tatyana. Zij sloegen de handen in elkaar voor dag van de beweging.