Animatiefilmpje

Reclame wordt steeds interactiever en visueler. Videomarketing is aan een niet te stoppen opmars bezig. Audiovisuele content is dus noodzakelijk als het aankomt op een sterke online marketingstrategie. En de beste audiovisuele content? Dat zijn infomotions!

Deze soort video’s worden vooral ingezet om complexe processen te verduidelijken. DENK! maakt voor u een infomotion die op een eenvoudige en verstaanbare manier uw informatie tot bij de klant brengt. Bovendien zorgt een video ervoor dat u een hechtere band creëert met (potentiële) klanten en dat de boodschap langer blijft hangen.

Hoe gaan we te werk? Ontdek het in deze 6 stappen of bekijk meteen onderstaand filmpje!

  • We houden een meeting met u om het onderwerp en de doelstelling van uw video te bepalen. Hierbij analyseren we de behoeftes van uw bedrijf en bieden we een oplossing en plan van aanpak.
  • We schrijven een scenario.
  • Na uw goedkeuring van het scenario, stellen we een storyboard op. Aan de hand van schetsen, foto’s en tekst krijgt u een eerste indruk van uw filmpje.
  • We houden een meeting waar u het storyboard krijgt voorgesteld. U krijgt tevens een aantal stemmen te horen voor de voice-over van het filmpje. Uw boodschap moet krachtig vertaald worden door een bijpassende stem. Ook muziek mogen we niet vergeten. Een belangrijke meeting dus waar u het storyboard goedkeurt, de stem kiest en de bijhorende muziek bepaalt.
  • Het geanimeerde filmpje wordt volledig opgemaakt en aan u voorgelegd. Op dit ogenblik krijgen we nog de kans om het geheel verder te verfijnen: een woordje dat anders moet, een animatiepose die lichtjes mag aangepast worden. De kleine detailtjes worden hier afgewerkt.
  • Uw klanten zullen een duidelijke boodschap van u te zien krijgen waardoor u nog beter zal verkopen.

Benieuwd naar meer of wat DENK! voor u kan betekenen?